Dušan Vlahović i Filip Kostić iozašli su danas pred novinare i pričali o narednoj, odlučujućoj utakmici na Mundijalu.

Protivnik “Orlova” je selekcija Švajcarske, a proteklih dana mnogo priče je bilo o Dušanu Vlahoviću, odnosno činjenici da je igrao 24 minuta protiv Brazila, a poslije toga nije igrao u duelu sa Kamerunom.

Takođe, pojavile su se i informacije da je bio sa suprugom jednog od saigrača, što je napadač Juventusa demantovao.

Kada je u pitanju njegov status on je poručio:

– U dogovoru sa selektorom, a pričamo svakodnevno, rasporedili smo minutažu u prva dva meča. Spreman sam da igram i jednom nogom, ali pitanje je koliko to može da doprinese ekipi. Vidjećemo… Stavio sam tačku na sve stvari, ostaju iza nas, idemo dalje…

O škakljivoj temi rekao je sljedeće:

– To su gluposti, to su nebuloze, šire ih iskompleksirani ljudi, pitam se šta su uradili u životima… Atmosfera u ekipi nikad nije bila bolja, biću prinuđen da zaštitu potražim i na sudu, ako bude trebalo. Ne bih reagovao, ali moram da zaštitim ime. Ne znam odakle to ide! Zato sam se i oglasio, da stavim tačku na sve laži.

Kaže da će u duelu sa Švajcarskom sve uraditi da Srbija dođe do pobjede.

– Vidjećete sve u petak… San je igrati za reprezentaciju i predstavljati zemlju na Svjetskom prvenstvu. Osjetio sam sve to, pogotovo u ovim danima. Učinićemo sve da obradujemo naše ljude, navijače, vas u Kataru, cijelu naciju – rekao je Vlahović, prenosi Sportklub.

Filip Kostić uvjereva da će Srbija biti na maksimalnom nivou.

– Potrudićemo se da protiv Švajcaraca pokažemo snagu i zaplovimo ka osmini finala… Dobijam poruke, fotografije, mnogo nam znači podrška ljudi… Idemo naprijed, vjerujem da će i sreća biti uz nas i da ćemo pobijediti. Situacija je mnogo bolja nego na prethodnim utakmicama. Razgovarali smo sa selektorom, poboljšao se i ambijent u timu – poručio je brzonogi fudbaler.

Izvor: Srpskainfo