Ribama se danas savetuje da sa voljenom osobom budu u pokretu, jer postoji višak energije koji se može pretvoriti i u raspravu.

OVAN

Drugima danas neće biti lako da izađu na kraj sa vama, jer ste previše zahtevni i povremeno nervozni. U odnosu sa voljenom osobom ne morate reći baš sve što vam je na pameti. Možete drago biće povrediti nekim rečima.

BIK

Povremeno dosta komplikovane i tenzične situacije u poslu. Trudite se da održite hladnokrvnost i stabilnost i da rešavate probleme jedan po jedan. Emotivna nesigurnost, pa će vam biti neophodno da provedete više vremena sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Ispada da šta god da kažete – biće pogrešno. Nije problem u vašem nastupu ili u rečima, već u ljudima sa kojima dolazite u kontakt, koji su napeti i netolerantni. Zato i u odnosu sa voljenom osobom budite spremni na povremene varnice i nervozu druge strane.

RAK

Računali ste na nekog i vrlo ste neprijatno iznenađeni time što je ova osoba zaboravila na vaš dogovor ili sve ono što je vezano za vas prolongirala za narednu sedmicu. Moguća je vaša burnija reakcija. Kontakt sa emotivnim partnerom može biti težak.

LAV

Vi dobro znate šta želite i funkcionišete na pravi način, ali čini mi se da to neće biti dovoljno da bi se održao sklad ili postigli pravi dogovori. Neko vas svojim rečima i postupcima može izbacivati iz takta. Ne prijaju vam partnerovi postupci i možete odreagovati.

DEVICA

Svesni ste da su vaši postupci bili više nego dobri i nije vam jasno zbog čega još uvek nema pravih rezultata. Ne požurujte situacije, pustite da sve ide svojim tokom. Nemate razloga da se opterećujete u emotivnom segmentu. Partner je samo nešto nervozniji.

VAGA

Potrebna vam je pomoć i podrška od strane kolega, jer je moguće da danas napravite više grešaka, sve zbog velike opterećenosti obavezama. Koliko god da se trudite oko jedne osobe, čini vam se da ona nikako da odgovori na pravi način.

ŠKORPIJA

U prethodnim danima ste bili pritisnuti obavezama, i nije ni čudo što vam je što pre potrebno da se odmorite i rasteretite. Bilo bi dobro da se danas više posvetite sebi. U odnosu sa voljenom osobom verovatno nećete biti baš raspoloženi.

STRELAC

Vaša je energija prejaka za one sa kojima dolazite u kontakt. Moguće je da saradnici neće uspevati da prate vaš tempo, ne budite zbog toga nervozni i ne požurujte ih. Morate danas napraviti određene kompromise u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC

Niste zadovoljni promenama koje se dešavaju u poslu, ali trenutno ne možete učiniti mnogo po ovom pitanju. Pustite da vidite u kom pravcu će se situacija razvijati na dalje. Ne budite neprijatni prema ljudima koji vas vole. Svoju nervozu ostavite po strani.

VODOLIJA

Rešili ste da danas privedete kraju mnogo toga, i nemate nameru da odustanete od ciljeva. Biće teško izaći na kraj sa vama. Kontakti sa drugima vam unose nervozu, najviše zbog toga što su za vaš ukus previše spori. I voljena osoba može biti „potkačena“.

RIBE

Ono što vi želite da uradite ne uspevate da uklopite sa drugim osobama, jer one imaju drugačije planove. Moguća je napetost sa kolegama i saradnicima. Sa voljenom osobom budite u pokretu, izađite – postoji višak energije koji se može pretvoriti i u raspravu.

Izvor: prva.rs