Za vođenje ljubavi ne treba vam uputstvo, ali poneka smernica uvek dobro dođe, posebno ako se radi o muškarcima koji su iznad ili ispod prosečno obdarenih.

Ako želi da doživite savršen seks sa partnerom, onda isprobajte jednu od ovih poza za ‘velike i male’ ljubavnike.

Najbolja poza za obdarene

Iako veličina u većini slučajeva ne igra ulogu, vrlo je važno da se oba partnera osećaju prijatno i na kraju dožive vrhunac. Jedna od najboljih poza za vrlo obdarene muškarce je kada muškarac leži na boku, a žena vertikalno od njega sa raširenim nogama, pa njima obuhvaća gornji deo tela muškarca. Ova poza, iako je neobična, omogućava ženi da kontroliše svog muškarca.

Najbolja poza za ispodprosečne

S obzirom da je dokazano da i mali penis može u potpunosti da zadovolji ženu, ono što igra veliku ulogu je tehnika odnosno pokreti i položaj. Najbolja poza je ona u kojoj muškarac dominira, odnosno u kojoj se nalazi iznad žene. Klasičan „doggie style“ s kružnim pokretima ili misionarski položaj u kojem žena drži noge na partnerovim ramenima, poze su koje će zadovoljiti svaku ženu.

Najbolja poza za one koji “žure”

Kako bi doživela orgazam ženi je potrebno više vremena, a ponekad se dogodi da partner to vreme nikako ne može da dočeka. Poza u kojoj muškarac sedi na ivici kreveta s nogama na podu, a žena mu sedi u krilu s nogama oko struka i rukama oko vrata, savršen je odabir za oba partnera. U ovakvoj pozi trenje je vrlo slabo, pa je prijevremena ejakulacija gotovo sigurno odgođena.

Izvor: prva.rs