U medijima se prije nekoliko dana pojavila vijest da se Darko Lazić ponovo oženio i to u tajnosti, a da na samom činu vjenčanja sa novom izabranicom Katarinom nije prisustvovala ni njegova majka Branka Lazić.

I sam pjevač se našalio povodom “vjenčanja”, te na svom Instagramu objavio fotografije na kojima se naziru mladenci.

Darko je sada otkrio brojne detalje iz zajedničkog života sa Katarinom, koja mu je bila djevojka još prije braka sa pjevačicom Anom Sević.

Folker kroz šalu priznaje da mu nije problem što se instruktorki fitnesa “privalio” u stan i što ga ona, kako kaže, izdržava, jer se poznaju 14 godina. Dok štede za zajedničku nekretninu, Darko i Kaća zajedno žive u njenom stanu u Novom Sadu.

“Ona plaća sve račune, a ja samo punim frižider. Ona mi je i lični šofer, jer ja nemam dozvolu i ne mogu da vozim. Sad nemam para, ali skupljam novac da kupim stan za Kaću i mene u Novom Sad”, počeo je pevač, pa dodao:

“Znam da mi mnogi ne vjeruju, ali stvarno nemam para za nekretninu. I dalje skupljam novac da bih kupio stan u Novom Sadu. Kaća je vezana za taj grad, pa ćemo se tu skućiti”, rekao je Lazić.

Darko još nije zaprosio djevojku, iako se priča da su se već i vjenčali, po drugi put, jer oboje imaju brak iza sebe.

“Kakvo crno tajno vjenčanje? Kada se budem ženio, čuće se od Vojvodine do Pirota. Napraviću slavlje koje će trajati tri dana, sa 1.000 zvanica. Vo na ražnju, piće se domaća rakija… Organizovaću veliku tradicionalnu svadbu. Ako da Bog, sljedeće godine ćemo se vjenčati. Jedva čekam, jer nikada nisam bio srećniji. Konačno pored sebe imam osobu koju bezuslovno volim i koja voli mene”, otkrio je Darko, piše “Informer“.

Pjevač dodaje da u 2023. godini planira da skocka život po mjeri, a osim stana i vjenčanja, Darko Lazić bi volio da dobije čak troje djece sa Katarinom, jer kako kaže: “mališana nikad dosta! Obožavam ih!”

Podsjetimo, osim braka sa Anom Sević iz kog je dobio kćerku Lorenu, pjevač ima i dvije propale vjeridbe. Prva, sa Marinom Gagić, sa kojom ima sina i druga sa pjevačicom Barbarom Bobak.

Izvor: informer