Blizanci će danas biti okruženi društvom, prijateljima i nekim dragim licima…

OVAN

Neke promene u planovima neće vam baš prijati, ali ćete pokušati da se uklopite u njih. Vama bi više odgovaralo da se odmorite, ali će vas situacije vući na pokret i na aktivnosti. Ipak, nećete moći da se požalite – bićete zadovoljni što ste poslušali druge.

BIK

Najbolje bi bilo da današnji dan provedete u društvu osobe koje volite. Ako ste usamljeni, nikako ne sedite kod kuće – potrebno je da izađete „među svet“, da se družite i susrećete nove ljude. Videćete koliko će vam pokret prijati.

BLIZANCI

Aktivirano polje zabave, provoda i ljubavi – sigurno je da ovo neće biti jedan od onih dosadnih dana… naprotiv, bićete okruženi društvom, prijateljima, nekim dragim licima, opustićete se i provesti bolje nego ikad!

RAK

Odlično i podsticajno raspoloženje. Tranzitni Mesec se nalazi u vašem polju porodice, bliskosti, intime. Potrudite se da u kontaktu sa osobama koje volite do maksimuma iskoristite ove trenutke. Budite u pokretu, okruženi ljudima.

LAV

Odgovaraće vam da se posvetite ukućanima, ali i osobama sa kojima volite da se družite i provedete vreme. Dobar je trenutak da budete aktivni, u pokretu, da provedete neke fine i podsticajne trenutke sa onima koji su vam dragi.

DEVICA

Tranzitni Mesec je u polju hrane, novca, ličnih vrednosti, pa bih vam preporučila da sa onima koje volite provedete vreme i uživate. Malo ste hedonistički raspoloženi, pa će vam kontakt sa osobom koju volite doneti izvanredne i vrlo intenzivne momente.

VAGA

Mesec tranzitira kroz vaš znak, pa ste spremni da budete u centru pažnje. Osećate se odlično, topli ste i otvoreni prema onima sa kojima dođete u kontakt i danas je izvrstan dan da pojačate emotivnu konekciju ili da upoznate nove ljude.

ŠKORPIJA

Dan iskoristite da budete okrenuti sebi. Vreme je da napravite određenu retrospektivu i da razmislite šta biste u narednim danima mogli uraditi, ne samo vezano za poslovni segment, već i za pitanja emocija koja vas donekle muče.

STRELAC

Tranzitni Mesec je u polju prijatelja i druženja, pa je ovo dobro vreme da se posvetite kontaktu sa njima. Provešćete se više nego dobro, i jedina „mana“ ovog dana jeste što biste mogli potrošiti neplanirano veliku sumu novca za provod.

JARAC

Energija ovog dana vam ne odgovara u potpunosti, jer ćete povremeno biti iscrpljeniji nego inače. Možda će vam biti potrebno više odmora i bilo bi dobro da se posvetite sebi i da pokušate da se relaksirate. Pritajeno nezadovoljstvo u ljubavi.

VODOLIJA

Ovaj dan će definitivno biti jedan od boljih u poslednje vreme. Šta god da poželite da uradite, ići će vam od ruke, a okolnosti će se nameštati tako da vam „otvaraju vrata“ za ono što želite… U ljubavi – potpuni sklad i razumevanje sa voljenom osobom.

RIBE

Želeli biste danas na sto strana, ali premalo je vremena za sve vaše planove. Najviše će vam odgovarati kontakti sa ukućanima i prijateljima – ali onima sa kojima imate dugogodišnju konekciju. Danas imate razumevanje od strane partnera.

Izvor: prva.rs