Sahrana legende našeg i italijanskog fudbala Siniše Mihajlovića bila je velika, onakva kakav je bio i sam Miha.

Ispraćen je u vječni mir u Vječnom gradu Mihajlović, a hiljade i hiljade ljudi slile su se na ulice Rima da se još jednom, posljednji put poklone velikom asu.

I kako to uvijek bude, svako je krenuo dalje svojim pute kroz život, a porodica je ostala da gura kroz bolnu istinu. Supruga i oca više nema, ostaje samo sjećanje na sve ono što su zajedno proživjeli.

Najstarija Mihina kćerka Viktorija, za koju se zna da je bila izuzetno vezana za oca, jednom porukom je još jednom rasplakala sve i pokazala koliko je jaka ljubav u porodici Mihajlović.

Objavila je fotografiju sa sahrane na kojoj je sa majkom Arijanom, a propratnim tekstom pružila je zrno utjehe, prenose Novosti.

– Ništa nije kao ti i ja zajedno.

Viktorija je imala snage da još jednom prođe kroz sve što se dešavalo tokom ceremonije ispraćaja njenog oca u vječnost, a poseban utisak na nju ostavila je bakljada navijača Lacija kojom su pozdravili Sinišu.

Uz snimak svijetloplavog vazduha i neba u blizini bazilike, u momentima kada odvoze kovčeg sa tijelom Mihajlovića, Viktorija je napisala jednostavno:

– Hvala.

Izvor: novosti