Ko će danas imati dobar odnos sa partnerom, a ko će jedva čekati kraj radnog vremena, otkriće nam zvezde!

OVAN

Što ste radili radili ste – i vama je već dosta. U prepodnevnim satima ćete bukvalno kunjati i nećete znati gde udarate, a obaveze ćete samo odlagati. Dobar odnos sa emotivnim partnerom a slobodni se mogu jako zainteresovati za nekog.

BIK

Pokrenuli ste dosta toga što ste planirali i raduje vas što vidite da to odmah daje rezultate. Nije to ništa spektakularno – ali i mali pomaci su sada dobrodošli. Krenuli ste i sa dogovorima za susrete ili za izlazak – raduje vas što ćete videti ljude sa kojima se dugo niste sreli

BLIZANCI

Imate osećaj da se poslovna svakodnevica razvlači i nikako da dođe kraj radnog vremena. Tek sada se vidi koliko ste se u suštini u prethodnom periodu umorili. Bez volje ćete otaljavati neke razgovore, eto čisto da se kaže da radite nešto.

RAK

I vama je buđenje i odlazak na posao danas dosta teško palo. Ipak, potrudićete se da se na vama ne vidi mnogo da baš i niste orni za rad. Na ruku vam ide što trenutno i nema nekih velikih obaveza koje treba završiti. Emotivno ste se malo smorili.

LAV

I vama bi prijalo da ste imali više vremena da se odmorite i naspavate, ali generalno – ipak ste spremni za posao i za bavljenje obavezama. I ovaj dan ćete iskoristiti uglavnom za kontakte sa poslovnim saradnicima, ali i za sređivanje zaostalih obaveza.

DEVICA

Opteretili ste se nekim situacijama. Shvatate da nema nikakvog smisla da toliko brinete, ali jednostavno – ne možete da se obuzdate. Moguće je da su vam trenutno finansije teret ili da razmišljate dosta kako da pomognete jednom članu porodice.

VAGA

Shvatili ste da ste zaboravili da neke obaveze uradite i čim budete stigli na posao, krenućete sa njihovim završavanjem. Požurite, već u popodnevnim satima može nastati problem ukoliko se ovo ne obavi. Zadovoljni ste što ste ugovorili susret sa nekim.

ŠKORPIJA

Toliko ste se umorili završavajući obaveze, da vam od jutros nije ni do čega. Najradije biste ostali kod kuće i uzeli slobodan dan. Ipak, ako je to neophodno potrudićete se da budete aktivni. U suštini – na pameti vam je samo emotivni partner ili simpatija.

STRELAC

Drago vam je što ste uspeli da prevaziđete neke prepreke, blokade ili otežanja u kontaktu sa jednim poslovnim saradnikom. Svesni ste da morate popričati još sa nekim ljudima, ali to za sada odlažete. Emotivno – ispunjen i kvalitetan dan sa voljenom osobom.

JARAC

Nemojte dozvoliti da vam zabrinutost zbog nekih situacija u poslu pokvari dan. Pokušajte da se usmerite na ono što vam je od obaveza bitno a ono što sada ne možete rešiti, pustite i ne opterećujte se. Vreme je za lepe razgovore sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Iako smatrate da nemate dovoljno vremena da biste završili sve obaveze koje imate, ispostaviće se da će vam okolnosti ići na ruku i da ćete ovo dosta brzo privesti kraju. Imate dovoljno prostora za sve. Čekaju vas neki divni razgovori sa osobom koja vam se dopada.

RIBE

Dosta ste ozbiljno shvatili jednu obavezu koju vam je poverio neko od nadređenih. Ne dozvolite sebi da se opteretite previše, sve možete dosta lako završiti i bez nerviranja, koje će vas samo usporavati. Jedna osoba pokazuje interesovanje za vas.

Izvor: prva.rs