Milici Dabović se, po svemu sudeći, dopalo da se gola prikazuje na aplikaciji Onli fans. U prilog tome svedoči novi set fotografija koje su procurele u javnosti.

Nekadašnja košarkašica, koja je šokirala kada je otvorilla sajt za odrasle na kojem se postavljaju eksplicitne fotogafije, otišla je korak dalje i na ovoj platformi objavila slike koje nikako ne priliče majci i predstavnici sporta i zdravog načina života za koji se zalagala.

Ona je u početku izazivala pažnju pozirajući u donjem vešu u izazovnom izdanju, a setom novih golih slika pokazala maltene sve.

Milica Dabović
FOTO: PRINTSCREEN/ONLYFANS

Na fotografijama koje se uveliko šeruju na socijalnim mrežma se vidi kako nekadašnja košarkašica provocira. Na jednoj se grudima naslonila na visoku stolicu i raširila noge, a na drugoj je zategla tanga gaćice dok rukama drži bujno poprsje.

Milica Dabović
FOTO: PRINTSCREEN/ONLYFANS

Podsetimo, Milica je od starta bila na meti kritika jer golišave i “bezobrazne” fotografije postavlja em na društvene mreže em na aplikaciji Onli fans. Ona se čak jedno vreme i povukla sa njih, ali je potom odlučila da se ne obazire na te kritike jer, kako je napisala, ne živi od njih i ne plaćaju račune.

Milica Dabović
FOTO: PRINTSCREEN/ONLYFANS

Milicu trenutno prati više od 9.000 ljudi, što znači da ovim slobodnim sadržajem mesečno zaradi više od 136.000 evra budući da je preplata na njen profil 15 dolara po osobi. Ono što može da zasmeta jesu iste te fotke na platformama gde im nije mesto.

Milica Dabović
FOTO: UROŠ ARSIĆ/MONDO, SHUTTERSTOCK, INSTAGRAM

Izvor: kurir