Device su još uvek u prazničnom raspoloženju i prilično teško će funkcionisati na poslu, ali zato će u emotivnom segmentu sve biti kako treba..

OVAN

Samo će jutarnji sati biti prožeti mutnom energijom, možda će vam biti teško da ustanete ili nećete biti orni za rad. Ipak, ovakva situacija se uskoro menja i vas očekuje dan dobrog raspoloženja i aktivnosti. Odličan dan za kontakte sa suprotnim polom.

BIK

Na poslu će biti povremeno žurbe i nervoze, ali vas to neće doticati. Suviše ste u dobrom raspoloženju da bi ovakve situacije mogle da vas uznemire. Dan je izuzetno povoljan za emotivne kontakte, bilo sa partnerom bilo u novim poznanstvima.

BLIZANCI

Nedoumicama koje imate zbog nekih situacija u poslovnom segmentu nećete dozvoliti da utiču na vaše raspoloženje. Dan je povoljan za razgovore, dogovore, sastanke, kontakte i sa poslovnim partnerima ali i sa pripadnicima suprotnog pola.

RAK

Teško vam je da se posvetite zaostacima kroz posao. Mnogo više vas privlači da se bavite nečim novim, podsticajnijim. Naročito će vam teško padati bilo kakva papirologija ili bavljenje dokumentacijom. Emotivno – dan za ljubav, razgovore, strast.

LAV

Za posao niste orni, ali ćete uspeti sebe da naterate da budete odgovorni prema obavezama koje imate, kao i prema poslovnim partnerima i saradnicima. Danas će u segmentu ljubavi bolje proći slobodni, stoji vam mogućnost značajnog i lepog kontakta.

DEVICA

Generalno gledano ovaj dan jeste dobar za posao, ali mi vi niste nešto naročito raspoloženi da budete vredni. Još uvek ste u prazničnom raspoloženju i prilično teško ćete funkcionisati. Zato će u emotivnom segmentu sve biti kako treba.

VAGA

Vi ste još uvek u prazničnom raspoloženju i kada su obaveze u pitanju, mogli bismo da kažemo da ćete ih otaljati. Eto, da bude da ste radili i uradili ono što morate. To što će vam misli biti na drugoj strani, najverovatnije onoj ljubavnoj, to je već druga priča.

ŠKORPIJA

Energije imate, snage imate, volje imate. Još kad bi oni oko vas bili iole raspoloženi za rad, mogli biste zajednički da uradite mnogo toga. Pošto to nije slučaj, verovatno će sve ostati samo na priči. Ovo je lep dan za kontakte sa suprotnim polom.

STRELAC

Tokom ovog dana nosi vas jedna odlična, pozitivna energija. Uopšte nije važno da li radite ili još uvek odmarate, vi ste u super raspoloženju i lako animirate i one koji su oko vas. Po pitanju ljubavi, ovo je divan i podsticajan dan.

JARAC

Dan dobar za posao. Obaveze vam idu lako od ruke, brzo se dogovarate sa saradnicima, a imate i neke nove ideje koje biste mogli da razradite. Naglašena kreativnost i inspiracija. Partner vas danas podstiče, animira i donosi dobro raspoloženje.

VODOLIJA

Radili ili ne radili za vas je dan za provod, za dobro raspoloženje, za inspiraciju, za kreativnost. Malo samo budite obazriviji sa novcem, danas vam lako klizi iz ruku. Odličan dan i za ljubav, za uživanje sa prijateljima, za kontakte preko društvenih mreža.

RIBE

Danas se nešto teže razumete sa onima sa kojima ste u kontaktu. Intuicija vam jeste jaka pa ćete lako „osetiti“ šta je povoljno po vas a šta ne. Partnerovi postupci vas zbunjuju i unose nemir. Nema razloga za zabrinutost.

Izvor: prva.rs