Rakovi će danas previše da razmišljaju, što će ih sprečiti u obavljanju poslovnih obaveza…

Foto: Prostock-studio/Shutterstock
.

OVAN

Nemojte da se iznenadite ukoliko vaši pokušaji dogovora naiđu na prepreke ili nerazumevanje od strane sagovornika. Verujem da ćete uspeti da pronađete rešenje ukoliko se više potrudite. Prisustvo jedne osobe vam unosi nemir.

BIK

Suočićete se sa neplaniranim preprekama. Neki dogovori se mogu odložiti, a sastanci prolongirati. Usmerite svoju pažnju na završetak poslovnih obaveza koje imate. Odličan momenat da se pokrenete prema osobi koja vas zanima.

BLIZANCI

Ovo je dan sa promenljivom energijom. Neke ćete poslove završiti očas posla, dok ćete se oko drugih mučiti. Kakve god da situacije dođu pred vas, nemojte odustajati na prvoj prepreci. Jedna osoba vas u isto vreme privlači i odbija.

RAK

Previše razmišljate i opterećujete se i na taj način dovodite do zastoja kada je obavljanje poslovnih obaveza u pitanju. Napeti odnosi u kolegijalnom okruženju. Ne potpirujte vatru. Oscilacije raspoloženja sa voljenom osobom.

LAV

Pred završetkom ste većih obaveza i ukoliko ovo uspete da uradite u prepodnevnim satima, u potpunosti ćete se rasteretiti. Čini vam se da osoba koja vam se dopada igra sa vama igru vruće-hladno. Nerviraju vas ponašanja emotivnog partnera.

DEVICA

Ni vi sami ne znate odakle vam snaga da se borite i sa obavezama i sa saradnicima. Non stop morate da ih ubeđujete i dokazujete da je vaše mišljenje ispravno. Voljena osoba vas je nečim povredila. Ćutite i čekate da se vaše neraspoloženje smiri.

VAGA

Potrebno je da se baš posvetite nekim poslovnim pitanjima. Sve izgleda mnogo komplikovanije i teže nego što jeste. Verujte da sa ovim možete izaći na kraj. Smetaju vam primedbe pojedinih kolega, ali ćete prećutati. U emotivnom segmentu – flertovanje.

ŠKORPIJA

One greške koje ste juče napravili danas morate da ispravite. I vi ste svesni da se prema nekim osobama niste postavili korektno i trudićete se da ispeglate situaciju. Intenzivno razmišljate o osobi koju ste od skora upoznali. Privlači vas.

STRELAC

Očekujte tokom ovog dana prepreke u poslovnom segmentu. Naročito će vam teško biti da održite iole korektnu komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Nešto ste smoreni kada je emotivni partner u pitanju. Postoji određena vrsta nezadovoljstva.

JARAC

I sami ste svesni da sve ono što ste preuzeli nećete moći da završite. Ipak, ne odustajete. Sve ovo će vas činiti nervoznim i napetim, pa neke relacije možete pokvariti. Pokušajte da u odnosu sa voljenom osobom pokažete više takta i razumevanja.

VODOLIJA

Napetost u poslovnom segmentu je opipljiva i biće dosta teško funkcionisati kvalitetno i opušteno. Moguće su i rasprave. Jedna osoba se pojavila i ne možete da prestanete da vrtite filmove u glavi. Jako ste zainteresovani.

RIBE

Dosta vam je da vam saradnici i šefovi sole pamet, a vrlo dobro ste svesni da ste vi u pravu. Pokušavaćete da održite korektan odnos, ali će vam to teško pasti. Emotivno – veliko nezadovoljstvo, jer vam postupci voljene osobe nisu jasni.

Izvor: prva.rs