ИСТОЧНО САРАЈЕВО, 9. ЈАНУАРА /СРНА/ - Предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je na svom Tviter nalogu da je ponosan što je Srpska proslavila svoj najvažniji dan, ali da ima onih koji ni taj dan nisu uspjeli da sakriju svoju mržnju prema Srbima u Republici Srpskoj.

– Ponosan sam što je Republika Srpska dostojanstveno i svečano proslavila svoj najvažniji dan – 9. januar, na ponos svih njenih građana. Ali postoje i oni koji nisu propustili ni ovu priliku da iskažu svu svoju ostrašćenost i mržnju prema Srbima i Republici Srpskoj – kaže Dodik.

Ističe da je medijska propaganda iz Sarajeva napala i sina predsjednika Srbije Danila Vučića, koji je došao da proslavi Dan Republike.

– Medijska propaganda iz Sarajeva napala je i sina predsjednika Srbije, Danila, koji je došao da zajedno s nama proslavi Dan Republike – napominje Dodik.

Dodaje da najoštrije osuđuje napade iz Sarajeva.

– Najoštrije osuđujem te brutalne napade iz Sarajeva jer svi oni koje žele, imaju pravo da slobodno dođu u Republiku Srpsku – rekao je Dodik.

Kaže, da oni koji mrze Srpsku, treba da znaju da su Srbi jedan narod, gdje god živjeli.

– Oni koji mrze Srpsku, treba da znaju da su ljubav i bratske veze koje vežu srpski narod u Srbiji i Srpskoj neraskidive i da su Srbi jedan narod gdje god živjeli – zaključuje Dodik.

Izvor: ATV