Policija u Novom Gradu identifikovala je i uhapsila M.C. iz Svodne zbog sumnje da je prouzrokovao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povrijeđen pješak, te pobjegao sa mjesta nezgode.

Naime, Policijskoj upravi Prijedor juče je oko 18,50 časova prijavljeno da se na lokalnom putu u mjestu Svodna, opština Novi Grad, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđen pješak i da se nepoznati vozač koji je prouzrokovao nezgodu vozilom udaljio sa lica mjesta.

“Policijski službenici Policijske stanice Novi Grad 17.01.2023. godine identifikovali su i lišili slobode M.C. iz Svodne koji je upravljajući vozilom mercedes prouzrokovao saobraćajnu nezgodu u kojoj je D.G. iz Svodne zadobio teške tjelesne povrede”, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor kojem će nakon kompletiranja predmeta protiv M.C. biti dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi.

Izvor: ATV