Ilustracija Foto: fizkes/Shutterstock

Kome sledi finansijski dobitak, ko danas uopšte neće biti fokusiran na posao, već samo na partnera, a ko će konačno dočekati prvi dejt sa simpatijom, otkrivaju vam zvezde u nastavku…

OVAN

I te kako ćete imati mogućnosti da pokrenete neke pozitivne promene. Čak su mogući i novčani prilivi. Više se posvetite onome što je ostalo nerešeno prethodnih dana. Izlazak vam donosi vrlo interesantno i intenzivno novo poznanstvo.

BIK

Ne očekujte da neće biti prepreka tokom ovog dana, ali one su zanemarljive. Podrška nekog u poslovnom segmentu vam daje vetar u leđa. Emotivno – savršen momenat da sa voljenom osobom oživite ljubavni plamen. Strasti u porastu.

BLIZANCI

Promene koje danas napravite u poslovnom segmentu daće svoje rezultate vrlo brzo. Osećate porast energije i optimizma, osećaj da možete uraditi šta god poželite. Neki od vas će se dogovoriti za sastanak koji dosta obećava.

RAK

Trudite se da preskočite one zahtevnije obaveze i da se posvetite nekim sitnijim poslovima. Trenutno su vaše misli više usmerene ka emotivnom delu ili kontaktima sa prijateljima. Odličan je dan za susrete, za druženja, za izlaske.

LAV

Razmišljaćete da li je danas pravi trenutak da ugovorite neke susrete ili ostvarite komunikaciju sa bitnijim poslovnim partnerima. Ako osećate da ste spremni, onda to i uradite. Mirna atmosfera i vrlo korektan odnos sa voljenom osobom.

DEVICA

Nemate mnogo obaveza, a nećete se ni truditi nešto naročito da ih završite. Više ste usmereni na to kako se osećate i šta želite kada su emotivna dešavanja u pitanju. Intenzivan kontakt i susret su danas mogući. Pravi je momenat da se pokrenete.

VAGA

Sve ono što imate od obaveza završićete vrlo brzo i uspešnije nego što ste to mislili. Jednostavno, dosta toga vam ide na ruku. Kontakt sa šefovima je korektan. Ugovorićete susret sa kolegama ili sa osobama koje poznajete preko poslovnog segmenta.

ŠKORPIJA

Danas vam najbolje ide komunikacija – brzo uspevate da se dogovorite. Ostatak dana obavezno i samo iskoristite za uživanje – momenat je savršen za ljubav, za strast, za vrlo intenzivne susrete sa suprotnim polom, ili za odmor koji vam je potreban.

STRELAC

Tačno znate šta trebate i morate da uradite kada su neke situacije u poslu u pitanju. Bićete uspešni u rešavanju onoga što vas je do sada kočilo. Nalazite smirenost u sebi da se više posvetite odnosima koji su vam bitni i emotivnom partneru.

JARAC

Velika podrška od osoba sa kojima sarađujete donosi vam dobro raspoloženje i nadu da ćete sve situacije uspeti da završite. Kontakti sa prijateljima vam donose dobro raspoloženje i trebalo bi da im se maksimalno posvetite.

VODOLIJA

Energija ovog dana vam prija samo kada je posao u pitanju. Zato biste trebali da što više vremena posvetite obavezama, kontaktima sa saradnicima i popravljanju odnosa sa nadređenim. Emotivno stoje neke oscilacije ali one se mogu prevazići.

RIBE

Dan je odličan za planove, za dobro raspoloženje, za druženje i emotivne kontakte. Kada je posao u pitanju – nećete funkcionisati loše, ali nećete se nešto posebno ni truditi da se posvetite ovom segmentu. Sada vam više prija opuštanje.

Izvor: prva.rs