Novi dokaz koji je u istrazi ubistva Nede Milojević (44) otkriven tokom obdukcije bacio je potpuno novo svjetlo na kompletan slučaj, saznaje Srpskainfo.

Naime, do obdukcije se smatralo da je Prijedorčanka umrla usljed iskrvarenja i teških povreda vitalnih organa, ali je tokom obdukcije pronađeno nešto što je otkrilo potpuno drugi uzrok smrti.

zarko zoric i neda milojevic ubistvo prijedor
FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

– Tokom obdukcije utvrđene su ubodne rane potiljka, a jedna je bila toliko duboka da je povrijeđena kičmena moždina. Višestruke su ubodne rane u predjelu vrata, glave, te posjekotine na rukama, što govori da se žrtva pokušala odbraniti. Ipak, kada je pronađen novi dokaz, to je potpuno okrenulo istragu – objasnio je izvor Srpskainfo.

Informacije o novim detaljima u istrazi ubistva koje je šokiralo javnost pročitajte u sutrašnjem EuroBlicu.

Zorić je tokom kriminalističke obrade u policiji priznao ubistvo partnerke Nede Milojević koje je bilo motivisano bolesnom ljubomorom.

Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru nakon saslušanja osumnjičenog zatražiće određivanje jednomjesečnog pritvora.

Zorić je osumnjičen da je 20. januara ove godine u jutarnjim časovima, nakon svađe nožem izbo partnerku najmanje 10 puta.

zarko zoric i neda milojevic ubistvo prijedor
FOTO: INFOPRIJEDOR

U cilju prikrivanja zločina, osumnjičeni je podmetnuo požar u stanu žrtve, a zatim mirno otišao kao da se ništa nije dogodilo.

Brzom istragom prijedorskog tužilaštva i policije, Zorić je lociran, a tokom hapšenja nije pružao otpor.

Izvor: Srpskainfo