U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje oblačno i pretežno suvo vrijeme, uz dnevnu temperaturu vazduha od dva do 11 stepeni Celzijusovih.

Jutro će biti oblačno, ponegdje maglovito i uglavnom suvo, slaba kiša i susnježica se očekuju ponegdje na sjeveru i sjeverozapadu, a slab snijeg u višim predjelima, dok će na jugu biti vedro, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće oblačno i uglavnom suvo, veoma slab snijeg će provijavati samo ponegdje u brdsko-planinskim predjelima, a na jugu će biti toplije i pretežno sunčano.

Jutarnja temperatura biće od minus jedan do tri, na jugu do pet, u višim predjelima od minus četiri, a dnevna od dva do sedam, na jugu do 11, u višim krajevima od minus jedan stepen Celzijusov.

Duvaće slab do umjeren vjetar, sjevernog i sjeveroistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus šest, Han Pijesak minus jedan, Kalinovik i Mrakovica nula, Nevesinje, Šipovo, Sokolac i Livno jedan, Mrkonjić Grad, Bihać, Bugojno, Gradačac, Sanski Most, Sarajevo i Tuzla dva, Foča, Gacko, Ribnik, Bijeljina, Doboj, Prijedor, Zvornik, Banjaluka, Drvar i Zenica tri, Rudo i Srbac četiri, Višegrad i Široki Brijeg pet, Bileća, Mostar i Stolac šest, Neum devet, te Trebinje 10 stepeni Celzijusovih.

Autor: SRNA/Srpskainfo