epa09973490 Dallas Mavericks guard Luka Doncic reacts after a play against the Golden State Warriors during the first half of Game 4 of the NBA Western Conference Finals playoffs between the Dallas Mavericks and the Golden State Warriors at the American Airlines Center in Dallas, Texas, USA, 24 May 2022. EPA-EFE/ADAM DAVIS SHUTTERSTOCK OUT

Vaterpolisti Srbije su imali jednu želju u Sjedinjenim Američkim Državama – da uživo gledaju NBA utakmicu, a to im je ostvario ni manje ni više nego Luka Dončić.

Delfini” su januaru bili u Dalasu, gdje su učestvovali na turniru. Nisu željeli da se vrate iz SAD, a da ne prisustvuju košarkaškom spektaklu utakmici u najjačoj ligi svijeta.

 

Zato su stupili u kontakt sa košarkašem sa naših prostora Lukom Dončićem, da bi im pomogao da obezbijede ulaznice, a on je bio više nego dobar domaćin – kupio je karte za cijeli tim i poklonio im, prenosi Sportal.

– Dončić nam je nabavio karte. Kupio je 25 karata za cijelu ekipu – otkrio je Jugoslav Vasović, tim menadžer valetrpolo reprezentacije Srbije.

Izvor: Srpskainfo