Policijska patrola iz Zemuna intervenisala je juče zbog prijavljenog nasilja u porodici, gdje su zatekli nasilnika kome su oduzeta dva pištolja i nesrećnu ženu u podlivima, s vidnim povredama i njihovo troje maloljetne dece.

Kako “Blic” saznaje uhapšeni ljekar koji je pretukao suprugu je Nikola Ostojić (48), potpukovnik Vojske Srbije, zaposlen kao hirurg na VMA.

Ostojićeva supruga 42-godišnja I.O. takođe je zaposlena u Ministarstvu odbrane.

Podsjetimo, prema saznanjima “Blica” žena je prvobitno izjavila da je došlo do verbalne rasprave između nje i supruga, ali je negirala da je muž tukao, navodno je rekla da su povrede glave nastale prije dvije nedjelje.

Kolima Hitne pomoći pretučena žena je prevezena u KBC Zemun, gdje su joj utvrđene teške tjelesne povrede.

Obavljen je razgovor i sa N.O. koji je negirao da je tukao suprugu i potvrdio verbalnu svađu između njih. Od nasilnika je oduzet pištolj u legalnom posjedu, kao i pištolj njegovog brata. O slučaju nasilja je obavještena Vojna policija.

Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, prijetio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.

Nesrećna žena je zadobila teške povrede – prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematome.

Po nalogu Trećeg OJT-a u Beogradu, N.O. je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog nasilja u porodici.

Izvor: Srpskainfo