Luksuz, raskoš, skupa putovanja, satovi, namještaj, markirane stvari..

Osumnjičeni Duško J. (31) za dva brutalna ubistva u Njemačkoj, Hajdemari K. (77) i Gertraute N. (89) na društvenim mrežama prikazuje život na visokoj nozi!

Na njegovom fejsbuk profilu, sve “pršti” od luksuza! Markirane stvari, skupi satovi, putovanja, dobri automobili i tompusi samo su neke od stvari kojima se hvali kako se sumnja, serijski ubica.

Na profilu, istakao je da radi u kompaniji “mercedes-benz”, te da je iz mesta Kovačica.

Kako možemo zaključiti po objavama, kuća mu je namještena po posljednjoj modi. Živio je na relaciji Nemačka- Srbija.

Duško J. je na društvenim mrežama, objavljivao i slike sa poznatim pjevačicama.Međutim, Srbin Duško J. (31) uhapšen je u Švebiš Halu u Nemačkoj zbog sumnje da je prije sedam dana ubio dveij penzionerke. Njemačka policija je Srbina označila kao serijskog ubicu, a uhapšen je po potjernici koja je bila raspisana za njim.

On je uhapšen 31. januara, samo 150 metara od prva dva mesta zločina, saopštila je policija na konferenciji za medije.

Pored toga, ovaj muškarac se sumnjuči i da je 17. januara 83-godišnjaku zapretio pitošljem, prenosi Bild.

Za sada nije poznato i da li je Srbin ubio nasljednicu pivare Elfridu Huhler (94) u oktobru 2020. godine koja je pronađena mrtva u svom stanu, ali ono što povezuje Srbina sa ovim ubistvom je to što je dvije godine kasnije, samo 200 metara dalje pronađeno telo Hajdmarije M, dok je prošle srijede pronađena i Gertaunt N. (89), prenosi Blic.

Izvor: Srpskainfo