Foto: Alberto Andrei Rosu/Shutterstock

Dok neki sa lakoćom budu uspevali da ispune sve obaveze, drugi će jedva “plivati” u ovom danu!

OVAN

Ovaj dan donosi nagle promene i preokrete, pritisak na vas. Za dogovore ostavite drugi deo dana, jutro može biti stresno po tom pitanju. Moguće je i iznenadno poznanstvo koje će vam ulepšati dan. Sa emotivnim partnerom – vrlo zanimljivo veče.

BIK

Sa lakoćom ćete obaviti nezavršene obaveze, ali i rešiti nešto što je vama od ličnog prioriteta. Novine koje uvedete lako će doneti rezultate. U odnosu sa voljenom osobom stoji naglašeno razumevanje i sklad. Provedite divno popodne i veče.

BLIZANCI

Odličan dan je pred vama. U poslovnom segmentu sve stižete i ništa vam nije teško. Budite u pokretu, budite aktivni, dobre ideje i brza realizacija. Lako ćete osvojiti osobu koja vam je simpatična – dovoljno je samo da pokrenete priču…..

RAK

Sa nestrpljenjem čekate informacije. Ono što vam je potrebno će se i realizovati, budite mirni I strpljivi. U emotivnom segmentu nedoumica – jedna osoba se pojavila i u potpunosti vam „poremetila“ misli….Moguć je kontakt i sa partnerom iz prošlosti.

LAV

Danas vaše reakcije moraju biti proračunate. Istina je da će se neke prilike otvoriti pred vama, ali nemojte odmah poleteti. Sačekajte pravi trenutak. Mogućnosti za avanturu i flertovanje. Interesantni kontakti preko društvenih mreža i prijatelja.

DEVICA

Jedna osoba sa kojom duže vreme sarađujete može vam pomoći da prevaziđete poslovnu situaciju koja je po vas komplikovana. Vrlo ste aktivni oko nekog, pokušavate da ga šarmirate i osvojite, ali vaši pokušaji trenutno nailaze na zatvorena vrata.

VAGA

Osećate se dobro, puni ste energije i lako odrađujete obaveze. Nekih sitnijih problematičnih situacija na poslu će biti, ali to neće uticati na vaše raspoloženje. Odličan dan za komunikaciju sa voljenom osobom, ali i izalazak sa prijateljima.

ŠKORPIJA

Pažnja vam je danas rasuta i ne možete u potpunosti da se posvetite obavezama koje su vam važne. Neke situacije vam itekako odvlače pažnju i ometaju vas. Vrlo intenzivan, ali verovatno kratkotrajan susret sa voljenom osobom.

STRELAC

Imate zaista odlične ideje, ali je pitanje da li trenutno možete naći podršku za njihovu realizaciju. Pokušajte da razgovarate sa nadređenom osobom, ali pripremite se da će ovde biti prepreka. Pozitivna energija i raspoloženje u emotivnim odnosima.

JARAC

Konačno dobijate potvrdu posla koju već neko vreme čekate. Osećate pozitivno raspoloženje, podsticaj, volja i spremnost na rad su naglašeni. Dobar je momenat i za novo poznanstvo, i to preko poslovnih okolnosti. Simpatije će se probuditi odmah.

VODOLIJA

Danas imate dovoljno i volje i energije da rešite bilo kakve problematične situacije u poslovnom segmentu. Doduše, malo ste hiroviti pa ćete povremeno nervirati kolege. Odličan je momenat da se aktivirate prema osobi koja vam je simpatična.

RIBE

Jasno vam je da ste pri kraju situacija koje su vam do sada pravile probleme. Znam da ste umorni i iscrpljeni, ali izdržite još malo – rešenje je blizu. Jedna osoba dolazi u vašu blizinu i unosi vam pozitivan nemir. Mogući su kontakti i preko društvenih mreža.

Izvor: prva.rs