Ana Ćurčić saopštila je Zvezdanu Slavniću da mu nikada neće oprostiti, što je izazvalo njegovu burnu reakciju.

– Šta je sa tobom? – upitao je Zvezdan.

– Hoću samo da se odmorim i da budem sama – rekla je Ana. – Misliš da ti ja ne mislim dobro? Ti si došla, pružila mi kosku, onda si došla kasnije i pitala me o čemu sam prilčao sa Mićom. O čemu se radi tu? – upitao je Zvezdan.

– Ništa se nije desilo – rekla je Ana. – Shvataš li da svaka tvoja reakcija ima moju reakciju? – upitao je Zvezdan.

– Neću se svađati ni sa kim. Mora da ispustim svoja osećanja – rekla je Ana.

– Ja ne mogu sebe da opravdam, jer sam uradio sve ovo. Ti ne možeš da opravdaš sebe, jer si došla ovde,a ovo govoriš – kazao je Zvezdan. – Zvezdane, ja sam bila debil i radila sam sve i svašta zbog tebe. Zvezdane, ja ne želim nikada više da budem sa tobom, a kamoli da budem tvoj prijatelj, jer si me izdao. Na sve ovo ne treba da reaguješ tako što ćeš da lomiš i kršiš. Ti si umesto našeg života i borbe, kupovine nečega bez čega smo ostali prodao zbog jedne pi*ke. Prodao si me i zanemario sve ono prijateljstvo, a govoriš da si veliki drug – kazala je Ana. – A nisam? – dodao je Zvezdan. – Meni više nisi – rekla je Ana.

– Slušaj me, nemoj samo da ti je*em mater – rekao je Zvezdan. – Beži, dno jedno ljudsko – kazala je Ana.

Zvezdan je nastavio da svaljuje krivicu na Anu Ćurčić zbog njihovog propalog odnosa.

– Rekla sam ti da me ostaviš, ne obraćaj mi se bar dve nedelje – rekla je Ana. – E, ne dam. Ti si ta koja je meni bacala kosku, a sad se praviš kao da si ucveljena. Praviš od mene montstruma – kazao je Zvezdan. – Zvezdane, malo se samo smiri. Može da se nađe rešenje – rekao je Miljan.

– Ja sam najgori, neka sam. Ti si sada napravila od sebe najgoru. Tebi se spava, tebe boli k**ac. S*rem ti se u ruku koju si držala tokom operacije. Ako si bolja od mene, onda nemoj ovo da radiš. Idem do kraja, jer si stoka prema meni. Ovo što ti radiš je zlo. Ti si nas izvređala ovde. Ja sam ponizio sebe, a ti si sva g**na otkrila. Ružnu reč nisam rekao za tebe – rekao je Zvezdan. – Koja g**na? – upitala je Ana. Glavu bih sebi sad polomio. Kunem ti se životom, tebi će biti loše, nikada sebi nećeš doći – rekao je Zvezdan.

Posle svađe sa Anom Ćurčić i njene odluke da od danas dalje ide sama, Zvezdan Slavnić odlučio je da joj uništi novo mesto za spavanje.

Ušao je u spavaću sobu i prevrnuo njen krevet, a zadrugari su joj odmah priči i vratili sve na svoje mesto kako bi Ana imala gde da spava.

kurir.rs