Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je čestitku povodom Sretenja – Dana državnosti Republike Srbije predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, državnom rukovodstvu i svim građanima.

Povodom velikog praznika Sretenja Dana državnosti Srbije, čast mi je i zadovoljstvo da Vama, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije, uputim iskrene čestitke i najljepše želje za dalji napredak i sveukupni prosperitet. Čvrsto sam uvjerena da će Republika Srbija, kao glavni pokretač razvoja i garant stabilnosti regiona, nastaviti da jača svoju političku i ekonomsku poziciju, kao i posvećenost regionalnoj saradnji, istakla je Cvijanovićeva.

Cvijanovićeva je uputila izraze duboke zahvalnosti predsjedniku Srbije i srpskom rukovodstvu za visok nivo političkog razumijevanja, ekonomsku saradnju, kao i na realizaciji zajedničkih infrastrukturnih projekata, u interesu i na dobrobit svih naših građana.

– Ponosni na činjenicu da Republika Srbija i Republika Srpska danas imaju najbolji mogući oblik saradnje na svim poljima, te snažne bratske, prijateljske i institucionalne veze, još jednom Vam čestitam veliki državni i nacionalni praznik i srdačno Vas pozdravljam – navodi se u čestitki srpskog člana i predsjedavajuće Predsjedništva BiH Željke Cvijanović.

Autor: SRNA/Srpskainfo