Očekuju nas razne promjene

Ovan

U posljednje vrijeme veoma ste opterećeni raznim stvarima. Sada je idealan trenutak da otputujete negdje i opustite se i mentalno i fizički. Iskoristite mlad mjesec da prepoznate „znakove pored puta“.

Bik

Vaš društveni život će postati veoma zanimljiv. Moguće je da će vam se svidjeti osoba iz društva, ali nemojte to odmah da pretvarate u ljubavnu vezu. Ovo je idealno vrijeme da se podsjetite zašto zaslužujete sve ono što upravo imate.

Blizanci

Razmišljate o promjeni posla, a sada je idealan trenutak da „presečete“ ako to istinski želite. Vrijeme je da odbacite stara uverenja i krenete napred.

Rak

Postajete veoma radoznali i budite otvorena za nova iskustva koja vam život nudi. Ovo je idealna prilika da se usredsredite na svoje duhovno zdravlje. Izađite iz svoje zone udobnosti i proširite svoje horizonte.

Lav

Ovaj astrološki aspekt će vam pomoći da uklonite ograničenja koja ste sami nametnuli. Vrijeme je da budete realno prema sebi, a to često nije lako. Kada to budete uradili, znaćete gdje je pravac u kom bi trebalo da idete.

Djevica

Djevicama se smeši nova emotivna veza o kojoj tako dugu maštaju. Ako ste u vezi, onda je savršen trenutak da unesete malo novine u odnos i „osvežite ga“. Međutim, ako ste slobodni, ovaj Mjesec vam donosi nekog novog.

Vaga

U ovom periodu ćete se vratiti rutinama koje ste nekada veoma voljeli. Vreme je da radite na sebi, jer ćete samo tako vratiti emotivnu ravnotežu koju ste izgubili.

Škorpija

Škorpije se u posljednje vrijeme ne osjećaju dobro, pa je idealno da u ovom periodu započnete nešto novo kako biste se osjećali bolje.

Strijelac

Strijelčevi će imati veliku potrebu da preurede ili promene životni prostor u kom su trenutno. Imaćete želju da svaki trenutak provedete sa porodicom i voljenom osobom i bićete veoma nostalgični.

Jarac

Jarčevi su poznati kao veliki radoholičari, pa je vrijeme da usporite i shvatite da od previše razmišljanja nema ništa. Ovaj tranzit će vam pomoći da promenite način razmišljanja oko situacije koja vas je frustrirala i daće vam priliku da joj pristupite iz nove, bolje perspektive.

Vodolija

U toku ovog perioda ćete riješiti stvari koje su vam veoma bitne. Ali, to znači da ćete morati da se odreknete određenih stvari.

Ribe

S obzirom na to da se Mjesec nalazi u vašem znaku, to znači da ćete sazrijeti u svakom smislu te reči. Eksperimentišite, zabavljajte se, nemojte da se ograničavate, jer ćete samo tako napraviti velike promjene u svom životu, piše „Popsugar“.

Izvor: aloonline.ba