Ilustracija; Foto: Ariwasabi/Shutterstock

Lavovima danas može biti super dan, ukoliko ne budu uspeli da se prilagode i prihvate predloge…

OVAN

Znam da ste danas nervozni, ali pokušajte da ne napravite još napetije situacije u poslovnom segmentu. Ovu veliku energiju koju trenutno nosite pokušajte da iskoristite konstruktivno. Emotivno – biće dobro, ukoliko vi to želite. I pronađete pravu meru.

BIK

Možete otkriti istine koje su do sada od vas bile sakrivene… a možete i dozvoliti sebi da se nervirate za svaku sitnicu i pravite problem bez problema. Budite korektni prema onima sa kojima ste u kontaktu. Pomalo čudan dan, ali će veče doneti smirenje.

BLIZANCI

Odlična energija i podsticajno raspoloženje za sve ono što je vezano za poslovni segment. Na žalost, energija ovog dana nije dobra za emotivne kontakte, pa tu budite nešto oprezniji. Partner se može jako naljutiti ili uvrediti zbog vaših postupaka.

RAK

Ako umete da pronađete pravu meru u nekim situacijama, dobro ćete proći. Ukoliko dozvolite sebi da „eksplodirate“, biće problema i napetih situacija. Na vama je izbor šta ćete i kako ćete raditi. Obavezno večeras u izlazak, to vam je potrebno.

LAV

Danas može biti super dan, ukoliko vi budete uspeli da se prilagodite i prihvatite predloge. Ukoliko budete radili drugačije, neki poslovi se mogu odložiti ili čak prekinuti. Emotivni partner vam daje šansu da se saberete i više mu posvetite pažnju.

DEVICA

Vi vodite računa o dogovorima, jer tu može biti problema. Takođe, obratite pažnju na finansijski segment, jer su mogući gubici. Jedino što će funkcionisati jeste emotivni segment, i to samo ako budete slušali ono što vam voljena osoba govori.

VAGA

Oprez je neophodan i u poslovnom i u emotivnom segmentu. Potrebno je dosta takta da bi sve funkcionisalo kako treba. Vi možete imati promenljiva raspoloženja, od sreće do nezadovoljstva i nazad – sve u roku od pet minuta.

ŠKORPIJA

Neočekivane promene u poslu ni malo vam ne prijaju. Takođe, neće vam se dopasti ponašanja nekih osoba i možete odreagovati naprasito. Ne ugrožavajte ni svoje poslovne ni emotivne relacije. Sa voljenom osobom pronađite kompromis.

STRELAC

Vi batalite poslovni segment, iako ni tu nećete proći loše – i okrenite se ka emotivnom segmentu. Tu vas čekaju fine stvari, da je šteta propustiti ih. Pogotovo ako ste mladi i slobodni, željni avanture, zabave i provoda. Intenzivna emotivna iskustva.

JARAC

Itekako je potrebno da budete svesni i da u kontaktu sa emotivnim partnerom ne reagujete impulsivno, a nekih napetih situacija i nezadovoljstva može biti. Pokušajte da sa voljenom osobom nađete zajednički jezik. Poslovno – opušten dan.

VODOLIJA

Vas neka puste da radite stvari na svoj način i sve će funkcionisati kako treba. Odlično ste raspoloženi, sve vam ide od ruke i sa lakoćom rešavate i najveće probleme. Sve uz osmeh na licu. Doduše, taj osmeh je zbog jedne osobe i komunikacije sa njom.

RIBE

Povucite ručnu u kontaktu sa saradnicima i nemojte dozvoliti da neke situacije odu ka eskalaciji. Takođe, obratite pažnju na svoje finansije, danas su mogući gubici i veći troškovi. U emotivnom segmentu – mogućnost ozbiljnije svađe sa voljenom osobom.

Izvor: prva.rs