Uoči velikog rodjendaskog koncerta, koji je zakazan za 11. marta u hali Čair u Nišu, najpoznatiji hip hop bend Beogradski sindikat izbacio je spot za novu pjesmu “Čekam sreću”.

oslije tačno 15 godina Sindikat ponovo dolazi u Niš, kako bi svojoj publici u tom dijelu Srbije donio atmosferu kakvu smo mogli da vidimo na beogradskom Tašu u junu prošle godine.

Beogradski sindikat ove godine slavi 24 godine postojanja, koje su obilježili neki od najvećih hitova poput “Govedina”, “Za sve moje ljude”, “Balanda disidenta”.

Karte za koncert 11.03. u hali Čair mogu da se nabave online na tickets.rs, kao i na svim njihovim prodajnim mjestima.

– Hvala gradu Nišu i njegovim građanima na velikoj inspiraciji da napišemo ovu pjesmu. Za ovaj grad nas vezuju i rodbinske veze, osjećamo ga kao naš drugi dom. Pokušali smo da ga opjevamo onako kako ga je Stevan Sremac opisivao posmatrajući ga kroz prozor kafane Marger. Svjesni smo žrtve i stradanja naroda ovog kraja kroz vijekove. Isto tako nam je poznat njegov vedar duh i nepokolebljivost koja je u nama probudila duboke emocije. I koliko god nam djelovala gusta i neprolazna magla koja se nad nama nadvila, nikad neće moći da pokrije Čegar – naveli su iz Beogradskog sindikata.

Izvor: Srpskainfo