Stefan Z. (28) i Luka V. (26) uhapšeni su efikasnom akcijom policije po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, zbog sumnje da su ubili Ranka Radoševića Eskobara.

Policija je kao direktne počinioce uhapsila Stefana Z. iz Lebana i Luku V. iz Kraljeva, a kao saučesnik je uhapšena još jedna osoba, čiji je identitet za sada nepoznat. Kako se saznanje, u pitanju je maloljetna ženska osoba. Ona se sumnjiči za saučesništvo u ubistvu.

Kako se saznaje sumnja se da su u pitanju pripadnici ogranka kavačkog klana, kao i da su plaćene ubice.

Za svega nekoliko sati policija je identifikovala počinioce, a za manje od 48 časova oba napadača su locirana i uhapšena.

Oni su se krili u štek stanu na Novom Beogradu, gdje je pronađeno i oružje.

Kako se saznaje, pretres stana je u toku.

Podsjetimo, Radošević je ubijen 9. marta, dok je sjedio u kafiću na pumpi u Rušnju.

Dvojica maskiranih mladića, sa kapuljačama i hirurškim maskama su snimljeni na kamerama video nadzora. Nakon što su pobjegli sa mjesta zločina, na Petlovom brdu pronađen je zapaljeni “golf”, za koji se sumnja da su počinioci ukrali i koristili za ubistvo, piše Blic.

Radošević je povezivan i sa škaljarskim i sa kavačkim klanom.

Ubijeni Eskobar navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je likvidiran u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Radoševič je dovođen u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, kada je kod njih pronađen automobil koji se vodi na njegovo ime.

Eskobar se bavio prodajom vozila, a mušterije su mu bile ljudi iz podzemlja. Kako je Blic pisao, on je prepravljao obična vozila u blindirana i time povećavao njihovu vrijednost.

Izvor: Srpskainfo