Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u brzoj i efikasnoj akciji, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su S. Z. (28) i L. V. (27) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubistvo.

Oni se sumnjiče da su 9. marta ove godine u jednom ugostiteljskom objektu u sklopu benzinske pumpe u Rušnju, ispalili više hitaca u pedesetčetvorogodišnjeg muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta, piše Blic.

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao je policijskim službenicima na brzom i efikasnom rasvijetljavanju ovog ubistva.

– Nastavljamo nepokolebljivu borbu protiv svih vidova kriminala. Svako ko se bavi nečašću i kriminalom mora da zna da pred srpskom policijom neće biti zaštićen, da su srpski policajci obučeni i spremni da u najkraćem roku počinioce krivičnih djela privedu pravdi. Kriminal na našim ulicama nije dobrodošao i nema zaštićenih. Ministarstvo unutrašnjih poslova učiniće sve u skladu sa zakonom da se građani Srbije osjećaju sigurno i bezbjedno u svojoj domovini – rekao je ministar Gašić.

Izvor: Srpskainfo