lustracija; Foto: Stokkete/Shutterstock

Bikovi nemaju razumevanja za voljenu osobu…

OVAN

Definitivno će vam biti potrebni čelični živci i mnogo takta da biste se uskladili sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Imajte uvek na pameti svoje interese. Dan je dobar da sa voljenom osobom ostvarite jedno mirno popodne, u kućnoj varijanti.

BIK

Ostvarujete veliki uticaj na osobe sa kojima sarađujete. Mogućnost da neke situacije, koje su bile u zastoju, preokrenete u svoju korist. Nemate baš uvek razumevanja za voljenu osobu, ali ona je sama kriva za to – kao da vas namerno provocira.

BLIZANCI

Budite jako fokusirani na ono što morate uraditi, da ne bi došlo do grešaka i propusta. Sa voljenom osobom, i pored nešto hladnijeg početka, dan se može završiti kako treba… Slobodnim Blizancima neko prija i uživaju u komunikaciji sa ovom osobom.

RAK

Umete da nađete pravu meru u komunikaciji sa nekim ljudima, iako vam teško pada što morate da im idete “niz dlaku”. Ipak, uspevate da svoje nezadovoljstvo prikrijete. U kontaktu sa voljenom osobom izbegavajte teške teme.

LAV

Znate da nekim osobama morate da se prilagodite, i zaista ćete pokušavati da ostvarite skladan kontakt sa njima. Moguć je poslovni sastanak, oko čijeg ugovaranja je neko posredovao. Sa partnerom najbolje funkcionišete kroz strast, pa idite u tom pravcu.

DEVICA

Moguće je da ste zaboravili na neku obavezu, ili na obećanje koje ste dali jednoj osobi, pa ćete sada požuriti da ovo obavite. Poznanstvo preko prijatelja ili društvenih mreža – osoba vam se dopada, ali ona baš i ne odgovara na vaše flertovanje.

VAGA

Malo ste zabrinuti zbog sporog odvijanja nekih dogovora i čini vam se da što se više trudite, realizacija se sve više prolongira. Prećutkujete neke stvari partneru, a itekako vam smetaju. Možda bi bilo bolje da progovorite i otvorite se.

ŠKORPIJA

Moraćete planove da prilagođavate trenutnim situacijama, ali ste u ovom momentu fleksibilni i radi da se usaglasite sa okolnostima koje su prisutne. Imate osećaj da vam partner uskraćuje prisustvo i nežnost. Pokušaćete da popravite odnos sa njim.

STRELAC

Možete imati skladnu komunikaciju čak i sa onim kolegama sa kojima se baš i ne slažete uvek, ali ćete morati malo da “spustite loptu” . Nemojte se povući u tišinu i distancirati. Ovo naročito važi za vaše emotivne relacije – potrebna je komunikacija sa partnerom.

JARAC

Neki ljudi će vas nazivati tvrdoglavim i zahtevnim, ali vi smatrate da ste u pravu i nećete želeti da menjate svoje stavove. Ipak, kada je emotivni partner u pitanju, možda biste mogli da razmislite da na ovaj način udaljavate osobu sa kojom ste od sebe…

VODOLIJA

Niste zadovoljni rezultatima koje ste postigli, iako vam svi drugi govore da ste napravili pravi pomak. Jednostavno, u vašim očima to ne izgleda onako kako biste vi želeli. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, da razbije tmurnu i dosadnu svakodnevicu.

RIBE

Ispada da vam tokom ovog dana dolaze na dnevni red samo obaveze u kojima ne uživate ili od kojih se prosto “naježite”. Šta da se radi – obavite i njih najbolje što znate. Danas možete biti posebno raspoloženi za ljubav i za razmenu nežnosti sa voljenom osobom.

Izvor: prva.rs