Svako malo javnost šokiraju snimci bahate vožnje po beogradskim ulicama. Nakon slučaja divljanja oranž lamborginija, mrežama se proširio snimak brze vožnju u kojoj se jasno vidi kako vozilo za dlaku izbjegava pješaka, a vozač i suvozač se sve vrijeme smiju i vrište od uzbuđenja!

Ono što je još alarmantnije – ovo nije jedini oblik bahatog ponašanja mladih, već postoje cijele stranice na društvenim mrežama na kojima se hvale divljačkom vožnjom, bahaćenjem svake vrste, a trenutno je bahatoj omladini hit kupanje u šampanjcu.

Društvena mreža TikTok prepuna je stranica koje promovišu drsko ponašanje omladine. Ono što dodaje na osionosti, pa i bizarnosti cijeloj situaciji jeste da mladi prave snimke i onda ih ponosno šalju administratorima stranica i na taj način se hvale, podstiču i promovišu bahatost, piše Blic.

Ovi nalozi na TikToku su prepuni snimaka brze i neodgovorne vožnje u luksuznim, sportskim automobilima toliko da im je to skoro pa zaštitni znak.

Na snimcima se jasno vidi i koliko ih zabavlja kada se nalaze u veoma rizičnim situacijama po sebe i druge u saobraćaju.

Poseban pik imaju na policiju koju u svojim snimcima psuju, a postoji i nekoliko ekstremnijih verzija – klipovi u kojima pojedince čak juri patrola saobraćajne policije!

U pojedinim videima je očigledno da su vozač i suvozač pod uticajem alkohola, a postoje i oni u kojima govore da su pod uticajem narkotika, konkretno “spida” ili kokaina.

Međutim, među gomilom klipova od kojih se normalnom čoveku diže kosa i moli Boga da im se ne nađe slučajno na putu, nalazi se i pregršt onih bizarnih.

Jedna vrsta snimaka koja se najviše izdvaja jeste – kupanje u šampanjcu. Kako u kadi, tako je veoma popularno snimati osobu koja se zaliva veoma skupim šampanjcem u separeu pojedinih beogradskih klubova, a nerijetko se na snimku vidi i kibla u koju je poređano nekoliko flaša šampanjca prestižnog brenda.

Nadovezujući se na ovakve bahanalije, ako ćete se polivati skupocjenim šampanjcem ili umivati votkom u klubu to ćete i platiti! Tako da se nerijetko prikazuju i snimci astronomskih računa koji iznose i po nekoliko stotina hiljada dinara!

Da mladi gaje posebnu ljubav prema zalivanju alkoholom svjedoče i snimci na kojima zalivaju votkom i šampanjcem skupocjene satove kako bi pokazali koliko su “vodootporni”.

Poseban žanr su svakako videi u kojim se broji ogroman broj novčanica ili se njima razbacuju dok u pozadini sjede oskudno obučene djevojke bez bilo kakvog posebnog izraza na licima.

Zaključak je da je cilj ovih naloga da oslikaju jedno veoma raskalašno veče u noćnom klubu, prepuno alkohola i narkotika, a onda i rizičan povratak kući bahatom vožnjom. Ovo je ono čime se oni zapravo hvale i dice, piše Blic.

Izvor: Blic/ATV