Pjevačica Goca Božinovska davne 1989. upoznala je boksera Zorana Šijana, sa kojim je dobila sina Mirka i kćerku Zoranu.

Goca je prije Šijana bila u braku sa kompozitorom Radetom Vučkovićem, a iz tog braka rodila se njena kćerka Jelena, a sada je isplivala dugo čuvana estradna tajna.

Naime, kako mediji prenose, Goca je bila u vezi sa pjevačem Halidom Muslimovićem prije nego što je upoznala Zorana Šijana, a sve je počelo tokom jedne turneje gdje su zajedno nastupali.

Kako se dalje navodi, izvor blizak Halidu Muslimoviću, je otkrio da je menadžer spojio Gocu i Halida, a ubrzo su zajedno išli na nastupe i tako je počela njihova romansa. Njihova ljubav je navodno pukla kada je Goca upoznala Zorana Šijana.

Goca se tim povodom oglasila i istakla da to nije istina.

– Halid i ja smo dugogodišnji prijatelji, radili smo na mom albumu. Ništa više od prijateljstva među nama nije bilo. I sad bismo se viđali kao nekad, ali razdvojio nas je onaj rat. On mi je i dan-danas ostao dobar prijatelj- rekla je Goca za Kurir.

Inače, Halid je bio u vezi sa Vesnom Zmijanac kom je ona posvetila hit “Nevera moja bio si ti”.

Halid drži plavu fasciklu
FOTO: NIKOLA MORAČA/RAS SRBIJA

Podsjetimo, Goca je jednom prlikom otkrila kako je upoznala Šijana i udala se za njega poslije samo dva dana.

– Bila sam na moru sa kćerkom Jelenom, Zlatom Petrović i njenim sinom Mikijem. Otišli smo na ručak u Herceg Novi i tamo sam srela Zorana. Odmah smo kliknuli. Šijan i ja smo se dogovorili da uveče odemo na piće i tako je sve počelo. To je bila ljubav na prvi pogled. Poslije dva dana smo riješili da cijli život provedemo zajedno. Spakovala sam kofere i počela da živim sa njim – pričala je tada za i dodala:

– Kad sam upoznala Zorana, nisam znala ko je on, a nije ni Zlata. Nikad prije toga nisam čula za njega. Ni on nije znao da sam ja pjevačica, jer tada nisam bila mnogo popularna. Na početku naše veze, Zlata nikako nije bila za to da budem s njim, jer se sve između nas prebrzo desilo. Plašila se da će izgubiti drugaricu i da više nećemo provoditi vrijeme zajedno, jer smo bile nerazdvojne. Vremenom su se ona i Šijan zavoljeli kao da su najrođeniji.

Izvor: Srpskainfo