Banjalučanin Z.L. uhapšen je juče na području Novog Grada zbog sumnje da je dan ranije ukrao automobil daevo na području Banjaluke.

Naime, policijskim službenicima Policijske uprave Prijedor juče je oko 16 časova prijavljeno da je nepoznata osoba uočena u Ulici braće Jugovića u Novom Gradu, i to kako izlazi iz kuće koja je u vlasništvu osobe iz Novog Grada.

Kako su naveli iz policije, on je našao ključ ispred kuće.

„Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni Z.L. ključem koji je pronašao ispred objekta kuće otključao ulazna vrata, ušao u unutrašnjost, te napustio objekat otuđivši ključ, sa namjerom kasnijeg dolaska i otuđenja predmeta“, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Кod osumnjičenog je pronađen i oduzet ključ od objekta kuće oštećenog, dok je na području Novog Grada pronađeno vozilo marke daevo koje je osumnjičeni Z.L. u nedjelju ukrao na području Banjaluke.

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv Z.L. biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo teška krađa.

Izvor: ATV