Ovo je novi vid borbe protiv kako ih Jelena Trivić inače zove “papaka” .

“Naoružani” transparentima, zvučnikom i mikrofonom DNS-ovci su krenuli u borbu za vraćanje mandata, koji dojučeršnji DNS-ovac Željko Dubravac neće da vrati.

Izrevoltirani prelaskom Dubravca kod Trivićke danas su se okupili u blizini njegove porodične kuće u Donjoj Jošavci, nadomak Čelinca.

Dalje od glavnog puta ipak nisu mogli, jer im policija nije dozvolila prilazak Dubravčevoj kući. Kažu Dubravac se prodao za sitne pare. U borbi za mandat neće stati, jer mu ga je DNS i dao.

 

“Željko govorio kako on ima principe i moralnu obavezu prema svojim glasačima a njegovi su principi i moralna obaveza prema galsačima nekoliko hiljada maraka”, rekao je Predrag Nešić, poslanik DNS-a u NSRS.

“Gdje god ga sretne neki član DNS-a na ulici, u skupštini bilo kom događaju mi ćemo prići mi ćemo mu prići i tražiti da vrati mandat kulturno uljudno, jer mi smatramo da to nama pripada”, rekao je Dobrica Kucalović, član GO DNS-a.

Od teških riječi i optužbi danas se DNS-ovci nisu uzdržavali. Prijavio je Dubravac i portparola dojučerašnje stranke da mu prijeti, kažu. Sada se tek vidi poručuju ko je u opoziciji trojanski konj.

“DNS nije razvalio nijednu partiju to je uradila Jelena Trivić koja optužuje proteklu godinu dana i dvije da je Nenad Nešić trojanski konj u opoziciji da on razvaljuje opoziciju a u stvari je onda ta koja razvaljuje opoziciju i krade tuđe mandate”, rekla je Zagorka Burkanović, predsjednik Opštinskog odbora Brčko.

I dok su jedni iskazivali bunt, svega nekoliko stotina metara dalje potpuno drugačija slika. Dubravac je kod Trivićke došao u stranku,  a ona ona kod njega kući. Uz mezu i piće branila ga je od DNS-ovaca.

Pristalice Narodnog fornta na čelu sa Jelenom Trivić okupile su se danas ispred kuće Željka Dubravca. Međutim, današnje okupljanje Željko Dubravac nije želio komentarisati.

Očigledno je da Dubravcu ne smeta to što je Jelena Trivić one koji pređu u drugu stranku do sada častila epitetom “papci”. Trivićka se sa druge strane sada pravda time da je sada svaki prelazak pravo na stav i opedjeljenje.

Izvor: ATV