U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje pretežno sunčano i toplo vrijeme, a popodne su na istoku ponegdje mogući kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Vjetar će u prvom dijelu dana biti slab, popodne i uveče umjeren jugozapadni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Minimalna temperatura vazduha od četiri do deset, u višim predjelima od jedan, dok će maksimalna temperatura vazduha biti od 19 do 25, u višim predjelima od 14 stepeni Celzijusa.

U BiH je danas bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14 časova: Bjelašnica nula, Sokolac, Kalinovik, Han Pijesak i Čemerno 13, Gacko, Mrakovica i Ivan Sedlo 15, Kneževo i Sarajevo 16, Višegrad, Rudo, Srebrenica, Foča, Livno i Tuzla 18, Bileća, Mrkonjić Grad, Trebinje, Šipovo, Gradačac i Neum 20, Bijeljina, Ribnik, Srbac, Bihać i Široki Brijeg 21, Banjaluka, Doboj, Novi Grad, Prijedor, Sanski Most i Zenica 22, te Mostar 24 stepena Celzijusova.

Autor: SRNA/Srpskainfo