Snimak nakon teškog sudara ostavio je u šoku čitav Balkan zbog činjenice da je “golf” prepolovljen, a vozač i njegova suvozačica, ostali su u svojim sjedištima, još uvijek u šoku zbog onoga šta su preživjeli.

Snimak sudara kod Gradiške, koji se desio prije pet dana, 21. aprila, ostavio je u šoku kako očevidce, tako i korisnike društvenih mreža, kako zbog jezive scene na licu mjesta, tako zbog činjenica da u njemu navodno niko nije teže povrijeđen.

Naime, kako se vidi na snimku, unutar “golfa”, nalazili su se stariji čovjek i žena, dok je svuda oko njih stajalo posuđe, plastične flaše, novine i kese.

Ono što budi jezu jeste činjenica da je tokom sudara, čitav prednji dio karoserije automobila “nestao”, kao da ga je neko isjekao nožem.

Drugi dio automobila, sa sve osovinom i haubom, nalazio se na drugoj strani ulice, desetak metara ukoso.

Na snimku se vidi i put po kojem su se nalazili dijelovi automobila, kao i razbacani papiri. Takođe, na putu je vidljiv i drugi automobil marke “Mercedes” koji je bio drugi učesnik u sudaru, u kojem je, kako prenose mediji lakše povrijeđena žena, suvozač iz havarisanog “golfa dvojke”.

“Kako je ovo moguće”, “Automobil kao da je neko isjekao mačem na pola”, “Kako su ovo preživjeli, samo Bog ih je sačuvao”, samo su neki od komentara sa najviše lajkova na društvenim mrežama, piše Blic.

Izvor: Srpskainfo