Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor posjetio je danas mališane Dječijeg vrtića ” Radost” i ovaj susret sa najmlađim sugrađanima bila je prva manifestacija kojom je počelo obilježavanje Dana gada, 16.maja.

Mališani su za goste pripremili prigodan program pod nazivom ” Prijedor, moj voljeni grad” kroz koji su pjesmom i igrom prikazali koliko vole i znaju o svom gradu , a ujedno i koliko se kvalitetno sa njima radi u ovoj predškolskoj ustanovi.
Direktor Vrtića Tanja Brdar izrazila je zadovoljstvo što je ova ustanova neizostavni dio ovih prazničnih događaja u gradu, a što je, kako je istakla, još jedna potvrda veoma dobre saradnje Gradske uprave i vrtića.
Ona je istakla da raduje i najava početka aktivnosti oko izgradnje novog vrtića u gradu što će svakako omogućiti da daleko veći broj prijedorskih mališana boravi u vrtiću i sa drugarima stiču nova znanja.
Kako i dolikuje prazniku i ovaj dolazak gradonačelnika kao gosta nije prošao bez poklona, didaktičkog materijala, pribora, igračaka i slatkiša, a sve je zabilježeno i zajedničkom fotografijom za trajnu uspomenu.

Izvor: prijedorgrad