Rukometaši Prijedora ove sezone su bez poraza. Nakon gostujućih pobjeda protiv “Leotara” u Trebinju (28:18), “Save” u Brodu (32:22), na svom terenu rezultatom 47:34 porazili su “Srbac” i “Laktaše” 36:27. Na teškom gostovanju u Čelincu pobjedili su sa 22:19.

Večeras tim Jovice Radakovića ugostiće drugi tim lige “Teslić”. U ovom susretu “Prijedor” će igrati znatno oslabljen ističe trener Radaković.

“Imamo smanjen roster igrača. Povrijeđen je David Đaković, najbolji igrač kluba i lige. Roviti su Slavko Davidović i Novaković, a Luka Mršić se sprema za upis na Vojnu akademiju. Šansu će dobiti momci s klupe koji su imali manju minutažu tokom sezone. Moraćemo nadoknaditi izostanak nosioca igre kluba ove sezone. Igramo protiv vicešampiona “Teslica”, iskusne i znatno starije ekipe. Daćemo sve od sebe da ostvarimo povoljan rezultat. Biće teško, ali se nadamo pobjedi”, rekao je Radaković za naš portal.

U RK “Prijedor” nadaju se da će veče biti u znaku odbrana golmana hobotnice Boška Kragulja.

Bojan Škarić, Ognjen Miljuš, Vuk Kondić, Aljoša Cvijić, Aleksandar Mudrinić, Košta Stevandić, Maksim Stojanović, Košta Marčetić, Ognjen Ružić i drugi igraće utakmicu sezone.

Očekuju pomoć sa tribina. Utakmica se igra večeras od 19.00 časova, a ulaz u Sportsku dvoranu “Mladost” je slobodan.

Izvor: kozarski