Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović napisao je na svom Instagram profilu da najduže za 10 dana ukida rijaliti “Zadruga”.

Kako tvrdi izvor, finale “Zadruge” regularno će se održati 8. juna, a gledaoci će glasati za svog favorita.

– Mitrović gasi “Zadrugu”, ali će se finale održati. Osmog juna fanovi rijalitija će izabrati svog favorita koji će kao glavnu nagradu od produkcije dobiti novac – tvrdi izvor za Blic.

Da podsjetimo, vlasnik televizije Pink Željko Mitrović na svom Instagram profilu obratio se pratiocima i obrazložio svoju odluku o gašenju rijalitija “Zadruga”.

– Na preporuku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa – saopštio je Mitrović na Instagram nalogu.

Inače rijaliti program “Zadruga” imao je šest sezona, a pobjednici su dobijali nagradu od 150.000 evra. Koncept je bio takav da su kamere u svakoj sezoni devet mjeseci pratile život učesnika u Bijeloj kući.

Izvor: Srpskainfo