Fudbaleri Arsenala ostali su bez titule u Premijer ligi, iako su veći dio prvenstva bili lideri.

U posljednjem kolu šampionata Engleske “Topdžije” su na svom stadionu deklasirale Vulverhempton (5:0). Glavna zvijezda na toj utakmici bila je Arabela Mia, navijačica Arsenala, koja je u neobičnom autfitu došla na utakmicu.

Ova crvenokosa ljepotica stigla je gola na utakmicu, tačnije njeno tijelo bilo je u bodipejntu i to u bojama Arsenala. Od odjevnih predmeta na sebi je imala samo bijele gaćice, dok je cijelo tijelo ofarbala u crveni dres Arsenala.

– Ljudi, otišla sam na stadion gola! Hvala svim navijačima što su bili tako ljupki i što su tražili da se fotografišu sa mnom. Učinili ste me ponosnom što sam Tobdžija. Vidimo se sljedeće sezone – poručila je Mia preko društvenih mreža.

Nije nosila burshalter, svoje grudi prekrila je crvenom bojom, sa belim slovima koji su ispisivali Arsenalove sponzore, kao i “GreenGirlBella” preko njenih leđa, što je pseudonim koji koristi na društvenim mrežama.

– Ona nam je nadoknadila izgubljenu titulu – poručivali su navijači Arsenala dok su se fotografisali sa zanosnom Miom.

Arabela je podijelila nekoliko fotografija i video snimaka svoje avanture u sjevernom Londonu na Instagramu. Sve to je naišlo na više nego topao prijem od strane njenih 156.000 pratilaca.

Na pitanje novinara kako je došla na ideju da skrene pažnju na sebe, odgovorila je:

– Samo sam razmišljala u sebi. Radila sam farbanje tijela na koledžu, i pomislila sam, to bi bilo tako kul. Iskreno, ljudi su bili fini, željeli su da se slikaju sa mnom.

Rekla je da je farbanje tijela trajalo skoro tri sata, ali i da je imala problema.

– Morala sam nekoliko puta tokom utakmice da izlazim sa stadiona, jer je farba zbog visoke temperature počela da se razmazuje.

Na kraju je uputila moćnu prouku svim navijačima Arsenala.

– Bili smo pod stresom tokom cijele sezoni i nismo znali šta će se dogoditi. Ali, uvijek postoji sljedeća sezona.

Arabela Mia ima i nalog na stranici “Only Fans” koji je poslije vikenda prosto eksplodirao, pa se može reći da je napravila sebi nevjerovatnu reklamu preko Arsenala.

Na kraju, crvenokosa Engleskinja podijelila je i na Jutjubu video o tome kako se provela na utakmici između Arsenala i Vulverhemptona.

Izvor: Kurir/ATV