Muškarac koji se ubio skočivši sa zgrade u Novom Gradu je D. Š. (34) iz ove opštine, koji je ranije hapšen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa droge, nezvanično saznaje ATV.

Navedeni je hapšen u februaru ove godine kada je prilikom pretresa policija pronašla improvizovanu laboratoriju za marihuanu i određenu količinu oružja.

Tada je kod njega pronađeno i oduzeto dvije drvene komode sa ugrađenim ventilatorom i UV rasvjetom u kojima se nalaze saksije sa ukupno pet stabljika indijske konoplje visine između 15 i 20 cm, marihuanu ukupne bruto mase oko 420 grama, 2.502 sjemenke indijske konoplje, dvije digitalne vage, mrvilicu, samostrijel, plinski pištolj i 48 metaka različitog kalibra.

Podsjetimo, policiji je jutros u 8,15 prijavljeno da je jedno lice skočilo sa stambene zgrade u Novom Gradu, potvrđeno je za ATV ranije iz Policijske uprave Prijedor.

„Jutros u 8,15 smo zaprimili prijavu da je jedno lice skočilo sa stambene zgrade i tom prilikom je smrtno stradalo“, rekla je za ATV Zvezdana Alendarević, portparolka Policijske uprave Prijedor.

Izvor: ATV