Kakav je šmeker srpski teniser Novak Đoković. Pred polufinale Rolan Garosa, koje ga očekuje u petak izveo je rivala Karlosa Alkarasa na večeru.

jih dvojica su zajedno izašli u restoran “Sijena” u Parizu i nisu prošli neprimijećeno.

Dvije večeri prije njihovog susreta otišli su u jedan od najpoznatijih restorana italijanske kuhinje zajedno, a novinari su ih naravno primijetili. Alkaras je stigao kasnije i nije snimljen sa Novakom dok je srpski sportista ulazio u restoran opkoljen fotoreporterima.

Novak je pobudio veće interesovanje, a glavni kuvar restorana mu je čak donio tanjir na kome je tražio da mu se srpski teniser potpiše.

Alkaras je trenutno prvi reket svijeta, ali Novak može da ga prestigne ukoliko ga pobijedi u polufinalu, a potom osvoji titulu. Ipak, prije toga su se bolje upoznali.

Večerali su u jednom od najpoznatijih pariskih restorana, a kada se pogledaju profili “Sijene” na društvenim mrežama vidi se da su tamo u prošlosti svraćali Kilijan Mbape, Nejmar i Serena Vilijams, ali i pop zvijezde poput Selene Gomez.

 

Iako je Alkaraz već neko vrijeme u vrhu sa Đokovićem je igrao samo jednom i tada ga je pobijedio, tako da su jedan drugom prilična nepoznanica. Da li su se znali i ranije i da li su imali neke razgovore ni to se ne zna, ali je najbitnije ono što ćemo vidjeti na terenu uskoro, piše Mondo.

Izvor: Srpskainfo