Mlada glumica Biljana Čekić glavnom ulogom u filmu “Dara iz Jasenovca” osvojila je svačije srce, ali i potresnim scenama rasplakala.

Biljana je glavnu ulogu u ovom filmskom ostvarenju dobila poslije kastinga koji su producenti organizovali u njenoj školi.

 

Iako su se prijavile brojne djevojčice, Biljana je odabrana za ovu ulogu.

Svojim talentom koji je pokazala u prvom ostvarenju u kom je igrala oduševila je mnoge, a manastir Hilandar namijenio joj je stipendiju za dalje školovanje.

 

Iako joj je uloga donijela veliku popularnost, Biljana živi sasvim normalnim i skromnim životom. Ona ustaje u šest časova kako bi stigla na nastavu, ali i vrijedno radi na imanju, zajedno sa babom i djedom, ocem, sestrom i bratom.

Velika podrška je mladoj glumici na početku karijere bio Miloš Biković, koji joj se obratio video-porukom u kojoj poručuje da je siguran da će se jednom sresti u kadru, jer je pred njom uspješna glumačka karijera.

– Hvala ti što si mi uljepšao dan, godinu, život. Volim te, hvala na svemu. I dalje ne vjerujem – odgovorila mu je zbunjena Biljana, kojoj se, slobodno možemo reći, ispunio tinejdžerski san, piše Blic.

Biljana je rođena 2007. godine u selu Srefila, kod Kozarske Dubice.

Izvor: Srpskainfo