Ivana Banfić, pjevačica čiji su glas obožavali svi iz regiona, danas živi daleko od očiju javnosti i glamura.

Na vrhuncu karijere bila je tokom devedesetih, kao neprikosnoveni izvođač dens scene, a onda je porok uzeo pod svoje.

 

Dok je Ivana na poslovnom planu nizala uspjehe, u privatnom životu doživjela je velika razočaranja. Kako bi ih prebrodila i nastavila dalje, utjehu je potražila u alkoholu.

I ne samo to. Ponovo je zavoljela partnera Krunu Ladišića. Vjenčali su se u tajnosti, jer nisu željeli da taj dan budu okruženi medijima. Potom su uslijedile najradosnije vijesti za Ivanu – ostala je u drugom stanju. Za nju je jedna od najvećih želja bila da se ostvari u ulozi majke, međutim, došlo je do spontanog pobačaja.

 

– Bilo je tužno, bolno prihvaćanje svega toga, ali ja sam borac i prihvatila sam sve što se dogodilo. Isplakali smo se, otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pješačili smo 64 kilometra i tamo sam zapalila svijeću za tu malu dušicu. U molitvi sam pronašla mir – rekla je svojevremeno Ivana, koja je rodila sina Jana u 37. godini.

Naglašava da je cijelu drugu trudnoću provela u strahu, ali da je imala veliku podršku supruga.

 

– Suočila sam se sa drugom trudnoćom, a potom i velikim strahom da se ne ponovi isti scenario. No, evo ga, hvala Bogu, živ je, zdrav, srećan i veseo. Srećna sam i zahvalna na tom velikom dar – rekla je pjevačica.

I dalje izgleda fenomenalno, a izgleda da ne namjerava da se vrati muzičkoj profesiji u potpunosti.

 

Svoj mir sa suprugom poronašla je u mjestu koje se nalazi 11 km od Petrinje – Staroj Drenčini, gdje se par prije nekoliko godina preselio. I sada uživaju u seoskom načinu života. Takođe, sastavni dio njenog života su i putovanja.

– Željeli smo kao porodica promjenu i da isprobamo drugačiji način života od urbanog stila života. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo – rekla je prije nekoliko godina Ivana.

 

I uz to dodala da se susrela sa mnogim novim iskustvima, otkako je započela drugačiji način života.

– Grijanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i još dosta novih iskustava sa kojima se do sada nismo susretali. Lijepo je i mirno. Nova sredina, novi ljudi, nova prijateljstva. Sve je to zabavno i novo – rekla je jednom prilikom muzička umjetnica.

umjetnica.

 

Ivana često na svom Instagram nalogu deli fotografije, a na njima se vidi da je njen dan prilično ispunjen seoskim poslovima, koji je, kako kaže, mnogo opuštaju i ispunjavaju.

Izvor: Srpskainfo