Ako ste jedna od onih devojaka koje svakog ponedeljka obeća sebi da će početi sa zdravom ishranom imamo za vas dobar savet – praktikujte seks češće i sa punom posvećenošću. Imajte na umu sledeće položaje – oni će vam dati ne samo orgazam, već i superseksi telo!

1. Počnite sa položajem u kojem obično radite sklekove sa poda kako bi zauzele pravilan položaj za ruke i noge. Zatim, podignite karlicu kao u dogi pozi. Držite leđa ravno, važno je da formirate sa rukama pravu liniju. Možete pomerati svoje noge, raširiti ih ili skupiti, to će promeniti dubinu penetracije. Rezultat: jači mišići ruku i leđa

2. Ova poza nije tako teška, ali je veoma korisna za vašu zadnjicu. Dakle, lezite na leđa, savijte noge u kolenima, rastojanje između stopala bi trebalo da bude 15-20 centimetara. Noge i podignuti kukovi omogućavaju partneru da ostane između nogu. Pokušajte da širite noge da sami date više senzacije i obavljajte Kegelove vežbe za očaravajući orgazam.

3. Ako još uvek niste postali ljubitelj joge, ova poza će učiniti da sagledate drevna učenja na potpuno nov način: lezite na leđa, a noge namestite da budu u obliku “leptira”. Neka on legne na vrh i drži vaše ruke iznad glave. Rezultat: fleksibilni mišići nogu.

4. Ovaj položaj pomaže da se oslobodite stresa iz vrata i kičme i obnovite telo u celini. Vi lezite na leđa, prebacite noge preko glave, dok su njegova kolena do vaših ramena. Onda gurajte kukove što je bliže moguće do njegove karlice i omogućite mu da tako uđe u vas. Ne ustručavajte se da savijete kolena, iako je taj položaj još više “životinjski”. Imajte na umu da je u takvoj situaciji vrat posebno ugrožen, što znači da njegovi pokreti treba budu što nežniji i glatki.

5. Još jedna varijacija joga vežbi: Muškarac sedi na krevetu i njegove noge su savijene pod vašim nogama, dok se oslanja sa raširenim rukama na vašim leđima. Vi se nalazite na vrhu, u pozi vozača. Ako se umorite, spustite se niže, nanesite malo lubrikanta na grudi, postavite penis u udubljenje i uživajte.

Izvor: Ženski magazin

Ilustracija Foto: Galina Tcivina/Shutterstock