epa10737929 Novak Djokovic of Serbia celebrates winning his Men's Singles 4th round match against Hubert Hurcacz of Poland at the Wimbledon Championships, Wimbledon, Britain, 10 July 2023. EPA-EFE/NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY

Novak Đoković je pobijedio Huberta Hurkača i plasirao se u 14. četvrtfinale na Vimbldonu u kojem ga čeka Andrej Rubljov.

Samo sat vremena nakon završetka 4. kola, Nole je saznao kada će ponovo na teren.

Srbin i Rus će u utorak odmjeriti snage na Centralnom terenu oko 16 sati. Prije njih od 14.30 po našem vremenu meč će odigrati Iga Švjontek i Elina Svitolina.

Podsjetimo, Nole je dva puta morao da izlazi na teren da bi završio duel 4. kola jer je u nedjelju meč bio prekinu pri rezultatu 2:0 u setovima za Srbina zbog policijskog časa.

Do sada su Đoković i Rubljov odigrali četiri meča, a Nole vodi u međusobnim susretima sa 3:1. Posljednji put su snage odmjerili ove godine u Australiji kada je Novak slavio sa 6:1, 6:2, 6:4.

– Neću puno da pričam o taktici, moram da budem spreman za taj meč i teško je reći da li će biti teže nego juče i danas, ali moram da budem spreman. On se nada prvom grend slem polufinalu, a ja da se to neće dogoditi – rekao je Đoković poslije pobjede protiv Huberta Hurkača.

Izvor: Srpskainfo