Ko danas treba da se osloni na podršku prijatelja i kolega, a kome misli lutaju zbog nekoga ko je daleko… Šta kažu zvijezde?

OVAN

Danas obratite pažnju na finansijski momenat u dogovorima. Blizu ste perioda kada će mnoge stvari doći na preispitivanje, naročito odnosi koji su vam bitni. Podsticajna energija tokom celog dana. Emotivno – neočekivan poziv za izlazak ili susret.

BIK

Možda mislite da je u ovom trenutku situacija sa nekim dogovorima zakočena i teža od onoga što priželjkujete, ali stvari idu brzo ka promenama na bolje. Danas je moguće jedno značajno novo poznanstvo. Osoba može biti nešto starija od vas.

BLIZANCI

Danas ste najviše usmereni na komplikovane obaveze. Sa obzirom na to koliko ste posvećeni ovom segmentu, sigurno je da ćete vrlo brzo videti rezultate. Samo je potrebno strpljivo i istrajno da nastavite. Emotivno – korektan odnos sa partnerom.

RAK

I sami ste svesni da se po pitanju nekih dogovora stvari baš i ne odvijaju nabolje, pa budite zadovoljni što ćete jednim delom uspeti da pokrenete situaciju sa mrtve tačke. U postojećim odnosima danas više nežnosti, senzualnosti, strasti.

LAV

Svesni ste da idete ka promenama koje priželjkujete, ali vas nervira što se sve to odvija sporije od onoga što ste vi očekivali. Danas malo nervoze u kontaktu sa emotivnim partnerom. Pokušajte da budete nežniji i emotivniji, topliji prema osobi koju volite.

DEVICA

Danas će Device moći da pokrenu sve ono što im je prioritet. Raspoloženi ste, komunikativni, zanimljivi sagovornicima i vaše ideje i predlozi mogu naići na dobar prijem. U emotivnom segmentu – okrenutost potrebama voljene osobe.

VAGA

I sami ste svesni koliko se nervirate oko jednog projekta i sada budite zadovoljni, jer je očigledno da će ovde nastupiti promene i pozitivniji uticaj. Neko je spreman da vas podrži. U emotivnom segmentu – osećate se nesigurno u postojećem odnosu.

ŠKORPIJA

Vaš drugačiji pogled na poslovne okolnosti i odnos sa saradnicima, danas može promeniti situaciju i pokrenuti dogovore koji su bili zakočeni. Očekujte promenljivo raspoloženje kada je odnos sa partnerom u pitanju. Osećate iskru nezadovoljstva.

STRELAC

Promenićete način gledanja na neke stvari i time doprineti poboljšanju odnosa sa drugima. Ovo vam je jako bitno, jer vam otvara mogućnost saradnje ili poslovnog dogovora. U emotivnom segmentu – potrebno vam je više vremena samo za sebe.

JARAC

Neko će vam pokazati koliko vas zaista ceni i poštuje i potrudiće se da vam izađe u susret po onim pitanjima koja su vam važna. Nagoveštaji novčanih priliva dolaze do vas. U emotivnom segmentu – razmišljate često o nekome ko je daleko od vas.

VODOLIJA

Danas Vodolije teže jačem pokretu i aktiviranju bitnih pitanja, što će i te kako dati rezultate. Podrška od strane kolege ili prijatelja dodatno vam daje vetar u leđa. Bilo bi dobro da sa voljenom osobom izađete, ali u nekom većem društvu.

RIBE

Budite pametni pa iskoristite šanse koje će vam se otvoriti, a koje se vezuju za važan dogovor sa poslovnim saradnikom. Razmišljate na koji način da organizujete poslovne situacije. U emotivnom segmentu – sve što osećate vidi vam se na licu.

Izvor: prva.rs

Foto: Halay Alex/Shuttrstock