Nermin Sulejmanović, koji je danas u Gradačcu, kako javljaju mediji, ubio tri osobe među kojima i dijete, prenosio je ovaj užasan zločin na svom Instagram profilu.

Na snimku, koji zbog brutalnosti nećemo objaviti, prvo se vidi kako njegova supruga, s očiglednim teškim povredama po tijelu i licu, sjedi na klupi kućnog trema.

Sulejmanović je uzeo pištolj sa stola i rekao: “E ljudi, vidjećete što nikad niste vidjeli – ubistvo uživo. To je masakr.”

U pozadini se čulo dijete kako plače.

Nermin Sulejmanović brutalno ubio suprugu

– Gledajte, kad imate posla s k***** koja te prijavi policiji – govorio je on, dok je snimao suprugu čije lice je bilo izobličeno od povreda, a iz usta joj je curila krv.

Upitao ju je zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila, s teškom mukom od povreda, da se bojala za sebe i dijete.

– Evo, gledajte sada ubistvo uživo, lagano – rekao je potom ubica.

– Je li gledate? – ponovio je, a onda je povukao oroz i ispalio jedan hitac supruzi u glavu i ubio je.

Na snimku se vidi kako joj glava blago pada unazad, ali njeno tijelo ostaje u sjedećem položaju.

Ubica potom okreće telefon i snima dijete koje leži na podu, te govori: “Evo, neka neko dođe i spasi dijete. Idemo dalje”.

– Ubio sam oca i sina. Kako su mi naletili Bog zna. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca. Beba je živa – rekao je on na snimku.

Zatim je otišao do automobila, ali se ubrzo vratio do kuće pošto je nešto zaboravio.

Potom je ponovo otišao do automobila, sjeo i odvezao se. Snimak se ubrzo završava, piše Telegraf.

Ubica Nermin Sulejmanović od ranije je poznat policiji, javili su mediji.

Izvor: Srpskainfo