Evo šta vam zvezde poručuju prvog dana vikenda…

OVAN

Današnji dan je najbolje iskoristiti za ljubav. Imate vi i drugih planova i drugih situacija koje su vam bitne, ali ono gde ćete najviše uživati jeste zaista polje emocija. Bez obzira da li tek pokrećete neku priču ili već imate emotivnog partnera – uživajte punom parom!

BIK

Ako već hoćete da nešto isplanirate i da u tome uživate do maksimuma, onda je za vas prava stvar da pobegnete van grada makar na jedan dan. I to po mogućstvu, u društvu prijatelja ili voljene osobe. Videćete i sami koliko ćete se opustiti i napuniti pozitivnom energijom.

BLIZANCI

Zaista danas želite da stavite tačku na neke stvari i to ćete i uraditi. Dobro je što ćete završiti sa nekim problemima, situacijama, ljudima – sa onim što vas je opterećivalo i unosilo vam pometnju. Menjate se na jedan pozitivan način i to vam je sada jasno.

RAK

Danas ćete verovatno morati da završite neke poslove zajedno sa prijateljima ili emotivnim partnerom. Pomalo ste nepažljivi, a misli vam lutaju, pa vodite računa da se ne povredite. Popodne i veče su pogodni za odmor od naporne radne nedelje. Potrebno vam je opuštanje.

LAV

Ja zaista ne znam ko je izmislio radnu subotu, ali mi izgleda da je zapala baš vama. Čak i kada završite sa poslom, čekaju vas obaveze kod kuće. Danas se nećete izvući od prekornog pogleda bračnog partnera koji je celu nedelju strpljivo čekao da obavite ono što ste obećali.

DEVICA

Ima li šta lepše od toga da zajedno sa svojim prijateljima organizujete okupljanje? Ovo može biti veselje kod nekog od drugara, ali ne bi me čudilo da bude i kod vas. U svakom slučaju, dobar provod i mnogo emotivnog stimulansa i flertovanja.

VAGA

Ako ste dan rešili da provedete kod kuće, nađite sebi i partneru zajedničku zanimaciju ili obavite poslove koje ste planirali. Nešto ste malo napeti oboje, pa bi bilo dobro da ste zaokupljeni obavezama, da povremene varnice ne bi prerasle u raspravu.

ŠKORPIJA

Ja ne znam ko subotom pravi poslovne dogovore, ali vi ste se izgleda bacili baš na to. Imaćete vi komunikaciju i sa partnerom ili nekim ko vas interesuje, čak ćete uspeti da obavite i par razgovora sa prijateljima, ali vas najviše interesuje posao.

STRELAC

Današnji dan ste odvojili da rešite lične prioritete koje ste odlagali tokom sedmice. Bavićete se malo sobom, malo se odmoriti, biti na porodičnom ručku sa osobama koje volite i verovatno ostatak dana iskoristiti za par susreta sa prijateljima.

JARAC

Moj savet bi bio da obavite ono što imate u toku prepodneva i da ostatak dana provedete isključivo sa osobom do koje vam je stalo. Posebno su naglašene emocije i zajedništvo, pa nemojte dozvoliti da ovo vreme provedete bez voljene osobe.

VODOLIJA

Danas ćete izbegavati situacije koje su vam na bilo koji način neprijatne i truditi se da pronađete unutrašnji mir. Najbolje bi bilo da se distancirate od drugih, da biste smirili nemirne misli. Intuicija je jako naglašena pa osećate raspoloženje ljudi oko vas.

RIBE

Jedno vreme ćete provesti u odmoru, deo dana prepustiti svojim prijateljima, čak ćete uspeti i da malo sednete za kompjuter, odigrate neku zanimljivu igricu ili se dopisujete sa prijateljima na društvenoj mreži. Veče je rezervisano za susret sa osobom za kojom čeznete.

Izvor: prva.rs

Foto: Look Studio/Shuttrstock