Mlada muzička zvijezda Aleksandra Prijović rasprodala je karte za četiri Arene u Zagrebu, a sada je zakazala i peti koncert u Hrvatskoj prestonici.

Prijovićka obara sve rekorde, pa tako da gotovo ne mogu da se nabroje domaći izvođači kojima je pošlo za rukom da napune 5 Arena u Zagrebu.

Iako je napravila pravi presedan u Hrvatskoj prodajom karata, pjevači čini se kao da ćute, pa joj je tako jedino Jelena Rozga čestitala na uspijehu.

Inače, poznati muzičar, Tonči Hulji istakao je u intervjuu za medije, kako je pored Prijovićke koncerte rasprodaje još i Dino Merlin.

– Rasprodaje i Dino Merlin… Mislim da će Aleksandra imati i petu… To se tako zalomi. Voće iz tuđeg vrta je uvijek slađe – rekao je kratko Huljić za hrvatski portal “Sloboda”.

Nakon tri beogradske Arene, dva zakazana koncerta u hali Čair i četiri rasprodata u Areni Zagreb, Aleksandrini fanovi su na društvenim mrežama uputili pregršt čestitki na “zasluženom uspijehu”, ali i napravili par šala na njen račun.

“Pa ova žena da prodaje zimske kapute na plaži u Omišu u osmom mjesecu.. i to bi rasprodala”, napisao je jedan od Aleksandrinih pratilaca,  dok je drugi dodao da “nema Prije da se vrati iz Zagreba do Nove godine”, aludirajući da će pjevačica zakazati i peti koncert.