БЕОГРАД/СУБОТИЦА, 4. НОВЕМБРА /СРНА/ - Предсједник Републике Српске Милорад Додик састао се данас у Суботици са представницима завичајних удружења и истакнутим привредницима поријеклом из Републике Српске, којима је поручио да је најважније да српски народ остане јединствен и сабран.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se u Subotici sa predstavnicima zavičajnih udruženja i istaknutim privrednicima porijeklom iz Republike Srpske, kojima je poručio da je najvažnije da srpski narod ostane jedinstven i sabran.

Dodik je na radnom ručku, u organizaciji Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, predstavnike zavičajnih udruženja iz Subotice i istaknute privrednike upoznao o situaciji u Srpskoj, te poručio da je najvažnije jedinstvo srpskog naroda iz Republike Srpske i Srbije, saopšteno je iz Predstavništva Srpske u Srbiji.

-Najvažnije je da razumijemo da se samo jedinstveni i sabrani možemo oduprijeti svim izazovima i iskušenjima pred kojima se nalazi naš narod – istakao je Dodik.

Dodik je poručio privrednicima da su im vrata Srpske uvijek otvorena i da se očekuje da u narednom periodu daju doprinos saradnjom i razvijanjem svojih privrednih ideja u Republici Srpskoj.

Sastanku su prisustvovali i šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović, gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, predstavnici zavičajnih udruženja i privrednici koji vode porijeklo sa prostora Republike Srpske i BiH.

Autor: SRNA/Srpskainfo