epa10853831 Novak Djokovic of Serbia during the Men's Final match against Daniil Medvedev of Russia at the US Open Tennis Championships at the Flushing Meadows, New York, USA, 10 September 2023. The US Open runs from 28 August through 10 September. EPA-EFE/WILL OLIVER

Sve teniske oči uprte su u Završni masters u Torinu gdje najbolji srpski i svjetski teniser Novak Đoković brani titulu, a da bi ostao prvi na ATP listi potrebna mu je samo jedna pobjeda.

Prvi meč zakazan je za nedjelju od 21 sat, a protivnik mu je dobro poznat Holger Rune.

Najbolji teniseri svijeta okončaće sezonu na Završnom mastersu, koji će se od 12. do 19. novembra igrati u Torinu. Novak Đoković braniće titulu i pokušaće da dođe do rekordnog sedmog pehara, piše Sportal.

Jedna pobjeda u grupnoj fazi garantuje mu i prvo mjesto na ATP rang listi na kraju godine i 400. sedmicu na vrhu – na njemu će ostati i ako Karlos Alkaras doživi samo jedan poraz.

Srpski teniser Novak Đoković uspio je da ove sezone osvoji tri grend slem turnira, na Vimbldonu je igrao finale, a stigao je i da na vrhu vječne liste pretekne Rafaela Nadala, čime se sada, sa 24 osvojena trofeja, osamio.

Prvi meč protiv Runea možete da gledate na Sport klub 1.

Izvor: Srpskainfo