Drugi radni dan je pred nama! Šta su nam zvezde priredile ovog utorka?

OVAN

Nagomilane obaveze će vam jako odvlačiti pažnju od nekih bitnih dešavanja oko vas. Pokušajte da ne dozvolite da vas drugi ometaju u onome što ste isplanirali. Kontakt sa nekim iz prošlosti vas u isto vreme i raduje, ali i donosi veliku setu.

BIK

Ono što ste pokrenuli ili predložili sada ima veliku podršku od strane kolega ili najbližih saradnika. Danas možete promeniti mišljenje o nekim prijateljima. Poziv ili poruka koji su došli od nekoga ko vam je ranije bio vrlo bitan, su vas naterali na razmišljanje.

BLIZANCI

Svesni ste da morate žuriti, i da ste ograničeni rokovima, ali sve nekako u poslednjem trenutku uspevate da uklopite. Imate predispozicije za jedan bitan razgovor. Jako vam je stalo do jedne osobe, ali niste sigurni da ste na nju ostavili pravi utisak.

RAK

Vrlo zanimljive informacije će danas doći do vas i razrešiti nedoumicu koju ste imali prema poslovnom saradniku ili kolegi. Nemojte se iznenaditi ukoliko danas neko od koga to uopšte niste očekivali, počne da pokazuje veliko interesovanje za vas.

LAV

Otići ćete na posao, usput računajući koliko vam je vremena potrebno za svaku od obaveza koja vas čeka i unapred se nervirajući. Ne očekujte naročitu pomoć od drugih, jer je nećete dobiti. Moguće je da će vas neko preko poslovnog segmenta danas pozvati na sastanak ili piće.

DEVICA

U dosta ste promenljivom raspoloženju, čas puni energije, čas „mutni“ i povremeno ćete imati problema da se skoncentrišete na zadatke koji su malo zahtevniji. Moguće je da ćete dosta toga prolongirati ili ostaviti za naredni dan. Emotivno – blaga nesigurnost.

VAGA

Razgovor sa nekim u ranim jutarnjim časovima vam je dao krila, digao raspoloženje i sigurno je da ćete ostatak dana biti više nego dobro raspoloženi. Jedva čekate da ostavite poslovne obaveze iza sebe i da se posvetite nekome ko vam je jako interesantan.

ŠKORPIJA

Neka prilika se otvorila pred vama i umećete da je iskoristite, pogotovo što je moguće da je pre toga bila ponuđena nekom od kolega, ko nije mogao da je odradi na vreme. Prija vam što drugi imaju poverenja u vas. Emotivno dizanje tek u popodnevnim satima.

STRELAC

Svesni ste da je nešto što vam se nudi danas prilično dobro, ali nedovoljno da biste bili u potpunosti zadovoljni. Planirani dogovor sa partnerom moguće je da ćete morati da odložite zbog obaveza, ali i zbog premorenosti i manjka energije.

JARAC

Neko od vas zahteva da promenite ponašanje, što vama još uvek dosta teško pada. Smatrate da druga strana greši i niste spremni na kompromis. U postupcima i rečima voljene osobe tražićete skrivena značenja, jer se osećate nesigurno i sumnjate u partnerovu vernost.

VODOLIJA

Danas vam neko može prebaciti da niste odradili poslovnu obavezu kako treba, ali vi trenutno niste spremni da slušate tuđe kritike. Svesni ste da je u datim okolnostima to bio vaš maksimum. Smatrate da se neko prema vama ne ponaša korektno. Emotivna distanciranost.

RIBE

Koliko god ne želeli da obraćate pažnju na mišljenja i sugestije drugih, ipak ispada da su oni oko vas u pravu i da biste trebali neke stvari da promenite. Pokušavate da doprete do jedne osobe koja vas jako interesuje, ali trenutno nemate većeg uspeha u tome.

Izvor: prva.rs

Foto: G-Stock Studio/Shutterstock